Bilete Red Bull Music SoundClash - 21 nov '18, ora 19:30 - Sala Polivalenta

Red Bull Music SoundClash

Sala Polivalenta, București

miercuri, 21 noiembrie '18, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 21 noiembrie, Red Bull Music SoundClash își propune să-ți clatine lumea și convingerile din nou. Se iau doi artiști din două galaxii muzicale diferite, se-agită două armate de fani credincioși și se lansează pe orbită într-o confruntare epică live. Două scene față în față, 4 runde provocatoare, o singură miză: aplauzele tale! Grasu XXL o provoacă pe Loredana la battle în ediția cu numărul 2 a Red Bull Music SoundClash în România.

Red Bull Music SoundClash este o confruntare muzicală unică, o rivalitate ce-i scoate pe artiști din zona de confort și îi aruncă într-un Armageddon al ritmurilor improvizate și paselor muzicale. Cum se va desfășura showul de pe 21 noiembrie:

  • THE WARM UP – Fiecare artist cântă 3 piese din repertoriul propriu.
  • RUNDA 1: ‘THE COVER’ – Artiştii abordează un hit celebru în dulcele stilul propriu.
  • RUNDA 2: ‘THE TAKE OVER’ – Loredana începe o piesă, Grasu XXL o preia din mers pe cealaltă scenă şi o continuă în stilul lui, apoi începe Grasu XXL şi preia Loredana… timp de 4 piese.
  • RUNDA 3: ‘THE CLASH’ – Artiștii reinterpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.
  • RUNDA 4: ‘THE WILD CARD’ – Fiecare artist aduce pe scenă un invitat special surpriză.

Experiența Red Bull Music SoundClash se trăiește cel mai bine între cele 2 scene. De aceea, au fost puse în vânzare doar bilete cu locuri în picioare. După epuizarea lor vor fi puse în vânzare bilete cu locuri în tribune.

Vezi cum a fost la prima ediție: 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.