Bilete Rad Art Fair - 16-19 mai - Hotel Caro

Rad Art Fair

Hotel Caro, București

16-19 mai

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces 17 mai

Valabil Vineri in intervalul 13.00 - 20.00

70 lei
Acces 18 mai

Valabil Sambata in intervalul 13.00 - 20.00

70 lei
Acces 19 mai

Valabil Duminica in intervalul 13.00 - 20.00

70 lei
Acces 3 zile

Acces Nelimitat doar in zilele de Vineri, Sambata, Duminica (13.00 - 20.00)

150 lei
Acces Vernisaj Joi 16 mai & Acces Nelimitat Vineri, Sambata, Duminica

Acces Vernisaj Joi 16 mai in intervalul 18.00 - 21.00 & Acces Nelimitat Vineri, Sambata SI Duminica in intervalul 13.00 - 20.00

200 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

RAD ART FAIR, cel mai important eveniment dedicat pieței de artă contemporană din România se întâmplă anul acesta între 16 și 19 mai la CARO în București. 25 de galerii și spații expoziționale participă la cea de-a doua ediție.
Vor fi expuși peste 90 din cei mai relevanți artiști români ai momentului, de la prezențe tinere ce provoacă status quo-ul prin experiment și rezistență, până la artiști ce și-au început activitatea în anii ‘70 și au contribuit la fondarea scenei de artă din România. Galeriile participante în acest an RAD Art Fair sunt: 2/3 galeria, Atelier 35, Biju, Cazul 101, Diptych, G15 Design, IOMO, Ivan, Jecza, Laborna, Lutnița, NEW NOW, Plan B, Gregor Podnar, Galeria Posibilă, Anca Poterașu, Relicvar, Galeria Romană, Sabot, /SAC, Sandwich, Sector 1, Suprainfinit, Catinca Tabacaru, Zina, 11 dintre acestea fiind pentru prima dată la RAD Fair. 
 
RAD invită atât colecționarii cu experiență, cât și pe cei ce au descoperit de curând această pasiune, să intre în dialog direct cu artiștii și galeriile, dar și unii cu alții, pentru a aprofunda înțelegerea lumii artei și a descoperi puterea operelor de artă pentru dezvoltarea personală, dar și a lifestyle-ului asociat statutului de colecționar.

Pe parcursul celor 4 zile de târg, publicul va avea acces la o diversitate de activități menite să consolideze și să împrospăteze comunitatea din jurul evenimentului, să educe și să apropie publicul larg de arta contemporană prin mediere culturală, creând, în același timp, legături pe termen lung între cei investiți în această comunitate.
 
RAD ART FAIR invită pasionații de artă să descopere și să se inspire din diversitatea și creativitatea scenei contemporane, într-un spațiu dedicat întâlnirilor culturale și dialogului artistic. Familiile cu copii sunt încurajate să participe și la atelierele de creație RAD KIDS.
Mai multe informații pot fi regăsite pe website-ul oficial.

Accesul este gratuit pentru copiii cu varsta de pana la 10 ani.