Bilete QUEEN – HUNGARIAN RHAPSODY: LIVE IN BUDAPEST 1986 - 3 feb '18, ora 18:00 - Happy Cinema

QUEEN – HUNGARIAN RHAPSODY: LIVE IN BUDAPEST 1986

Happy Cinema, București

sâmbătă, 3 februarie '18, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Filmat în 1986, acest important film-concert a fost re-masterizat în format digital. Showul face parte din ultimul turneu al lui Freddie Mercury, „Magic Tour” și este primul concert al unei formații rock din Vest organizat dincolo de Cortina de Fier și totodată spectacolul cu cea mai mare anvergură organizat vreodată pe Népstadion. Pentru acest eveniment istoric, autoritățile din Ungaria au reunit cei mai buni cameramani și tehnicieni pentru a surprinde momentul pentru posteritate. Punerea în scenă, pregătită pentru un public de 80.000 de fani, include hiturile Bohemian Rhapsody, Crazy Little Thing Called Love, I Want To Break Free și We Are The Champions.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.