Bilete PYOGENESIS / In Real Colours Romanian Soil Tour 2018 - 22 apr '18 - Club Fabrica

PYOGENESIS / In Real Colours Romanian Soil Tour 2018

Club Fabrica, București

duminică, 22 aprilie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pyogenesis, trupa germana inclusa printre promotorii si inventatorii gothic metalului in varianta germana revine in Romania in cadrul mini-turneului Romanian Soil.

PYOGENESIS / In Real Colours
Romanian Soil Tour 2018

Trupa se intoarce astfel in tara de care se leaga concertul lor de come-back din 2014, atunci cand Pyogenesis au revenit pe scena dupa aproape un deceniu de absenta, in cadrul festivalului November to Dismember. Intre timp, trupa germana a lansat doua albume foarte bine primite de public si de media de profil, ambele sub egida Hamburg Records / AMF Records.

Alaturi de Pyogenesis in cadrul Romanian Soil Tour va oficia trupa suedeza In Real Colours, o combinatie exploziva de pyschedelic vintage rock, in care activeaza mai multi muzicieni cu origini autohtone.

Biletele costa 55 lei in pre-sale, respectiv 65 lei la intrare.

Turneul Pyogenesis / In Real Colours este o co-productie Axa Valaha Productions si Hamburg Records, dupa urmatorul program:

20.04.2018 Cluj-Napoca @ Flying Circus Club
21.04.2018 Timisoara @ Daos Club
22.04.2018 Bucuresti @ Fabrica Club

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.