Bilete Premiera Spectacol Adevarata poveste a celor 3 purcelusi - 30 sep '18, ora 19:00 - Sala Rapsodia

Premiera Spectacol Adevarata poveste a celor 3 purcelusi

Sala Rapsodia, București

duminică, 30 septembrie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Toată lumea cunoaște povestea celor trei purceluși. Sau cel puțin așa cred. Dar o să vă împărtășim un mic secret: nimeni nu știe adevărata poveste, pentru că nimeni nu a ascultat și varianta lupului!

Cum putem afla adevărul despre un eveniment care s-a consumat? Adaptarea realizată de Robert Burcea prezintă o altă versiune a clasicei povești a celor trei purceluși, iar diferența dintre cele două versiuni ne face să ne întrebăm care este adevărul, dacă acesta există.

Experiența individuală este intotdeauna marcată de gândurile și trăirile individului, așa că niciodată doi indivizi nu își vor reaminti la fel același lucru deoarece nu poți să elimini subiectivitatea din povestire. Putem să cercetăm obiectiv? Dar cum ne raportăm la o infracțiune dacă aceasta s-a întâmplat accidental? În povestea noastră lupul este deja la închisoare; stereotipul lupului cel mare și rău îl face să devină țap ispășitor încă dinainte de a fi judecat, deși vedem cum nimeni dintre cei implicați în această poveste nu este in totalitate curat.

Spectacolul prezintă o societate a animalelor care doar se prefac că se ghidează după reguli, căci toți le încalcă flagrant, la vedere.

Tot ceea ce se petrece este doar un circ de curte judecătorească, unde prezidează un arici, Onorabilul Mihnea Țeposu, acuză bursucul procuror Nae Ionescu, iar de apărat apără mistrețul Francisc Jneapăn. Mărturie împotriva lui Alexandru L. Lupu, lupul cel rău, depun dna. vulpe Zvetlana și porcul supraviețuitor Florențiu Aurelian Tobă.

Ce nu înțelegem este ce caută Scufița Roșie aici!?

Genul spectacolului: Spectacol pentru intreaga familie

Informatii si bilete: 0725.223.891

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.