Bilete PRAFUL MAGIC DE CRĂCIUN - 6 dec '17, ora 17:00 - Centrul Cultural Reduta

PRAFUL MAGIC DE CRĂCIUN

Centrul Cultural Reduta, Brasov

miercuri, 6 decembrie '17, ora 17:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

E noaptea de Ajun. O noapte mai liniștita și mai misterioasă ca oricare alta. Bradul e împodobit, luminile sunt aprinse, colindele se aud ușor, râsetele de copii întregesc atmosfera în așteptarea lui Mos Crăciun. În noaptea de Ajun totul este magic și orice e posibil...



PRAFUL MAGIC DE CRĂCIUN 
E noaptea de Ajun. O noapte mai liniștita și mai misterioasă ca oricare alta. Bradul e împodobit, luminile sunt aprinse, colindele se aud ușor, râsetele de copii întregesc atmosfera în așteptarea lui Mos Crăciun. În noaptea de Ajun totul este magic și orice e posibil...
 
 
Doi spiriduși speciali Răbdărică și Mofturică îl ajuta pe Mos Crăciun să ajungă încă o dată la fiecare copil în parte cu cadourile mult dorite. Și asta pentru că ei știu să folosească Praful magic de Crăciun, iar de aici surprizele ne însoțesc în poveste la tot pasul. 
 
 
În Ajun de Crăciun, vă invităm, părinți și copii la un spectacol vesel, cald și jucăuș, dar mai ales pe sufletul oricui crede în Magia Crăciunului. Un spectacol în care copiii vor învăța despre cum să facă propriile alegeri, să aibă răbdare, să fie generoși, responsabili și să privească dincolo de propriile dorințe. 
 
 
Distribuție: Adina Lucaciu, Irina Velcescu, Andrei Barbu 
Regie și adaptare text: Oana Răsuceanu  
Idee și concept: Mira Loghin  
Scenografie și costume: Doina Pop  
O producție a MOMOLINO Teatru și Povești pentru copii 

Cu o durată de 45 de minute, spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani și are loc la Centrul Cultural Reduta. 

Prețul biletului este între 25 și 50 de lei, în funcție de poziționarea în sală (menționăm că pe un bilet poate să intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite să fie ținuți în brațe copii). 

Pentru orice detalii așteptăm să ne sunați la 0725 385 385 

Cum ne comportăm în sală atunci când venim la spectacolele MOMOLINO de la Centrul Cultural Reduta? 
- Dacia nu ați apucat să vă achiziționați biletul în avans, vă rugam verificați disponibilitatea locurilor cu o seară înainte, la telefonul pus la dispoziție în anunț, pentru a evita supraaglomerarea sălii. Ne pare rău, dar nu vom putea suplimenta capacitatea locurilor, în cazul în care veniți direct la sală și spectacolul este sold ouț. 
- Ajungeți la ora corectă, de preferință cu 15-20 minute înainte de începerea spectacolului. De multe ori actorii nu ies în scenă, pentru că accesul spectatorilor în sala întârzie, iar copiii își pierd răbdarea. 
- Odată ce spectacolul a început, accesul în sală nu mai este permis, iar valabilitatea biletului se pierde, 
- Odată ce ați intrat în sală, vă rugăm să vă ocupați locurile și să rămâneți acolo până la începerea spectacolului. Locurile se ocupă în ordinea sosirii, vă rugăm să nu țineți locuri rezervate prietenilor care ajung mai târziu. 
- Înainte de spectacol, vă rugăm să închideți telefoanele mobile sau să le treceți pe modul silențios. Nu lăsați în mâna copiilor telefoane sau alte aparate electronice în timpul spectacolului. 
- Păstrați cu voi doar sticla de apă. Ronțăielile, fructele se pot consuma doar înainte sau după spectacol. E foarte posibil să li se facă poftă și altor copii, în plus zgomotul produs îi poate deranja pe cei din jur.  
- Pentru că fiecare spectator este important, ne dorim ca fiecare dintre voi să se bucure de spectacol în liniște, să audă bine replicile actorilor, de aceea am aprecia dacă ați rămâne pe locurile voastre pana la final, evitând să vorbiți, chiar și în șoapta. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.