Bilete Pinch Of Salt - I Have A Dream - 22 mar '19 - DoubleTree by Hilton Hotel Cluj - City Plaza

Pinch Of Salt - I Have A Dream

DoubleTree by Hilton Hotel Cluj - City Plaza, Cluj-Napoca

vineri, 22 martie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Visul tău e să-ți deschizi o cafenea? Un restaurant? O ceainărie? Lucrezi în ospitalitate și îți dorești să te perfecționezi? Sau poate că-ți dorești și tu un loc al tău, dar nu știi ce presupune? Ești pasionat de ospitalitate și vrei să vezi mai îndeaproape ce înseamnă acest domeniu?

Te așteptăm la Pinch of Salt, I have a dream. Vei afla ce presupune cu adevărat o afacere în ospitalitate, cu sfaturi pe bune, cu exemple practice și interacționând cu oameni care și-au îndeplinit deja acest vis. 

Termenul limita pentru achizitionarea biletelor este 17 martie 2019.

Cine poate participa si ce vor invata?

1. Oameni care își doresc să aibă o afacere în domeniul ospitalității și nu știu de unde să pornească, cei care vor să afle ce înseamnă cu adevărat o afacere în acest domeniu.

2. Oameni care lucrează/activează/dețin o afacere în domeniul ospitalității și vor să se inspire, să afle informații noi și să fie la curent cu noutățile din piață.

3. Curioși într-ale gastronomiei și oameni care vor să afle mai multe din culisele locurilor pe care le vizitează în fiecare zi .

Other people's dreams that came true Conferință în plen, cu acces pe bază de bilet cumpărat pentru toate panel-urile de discuție (separat de ziua dedicată atelierelor). 

Ziua în care ne inspirăm de la ceilalți. Vom invita oameni care au afaceri în domeniul ospitalității să ne spună ce pași ar repeta și ce nu, ce au învățat din greșelile lor și cum cred ei că au ajuns să aibă un business de succes - dar mai ales, ce înseamnă „un business de succes” pentru ei. Învățăm din greșelile și succesurile oamenilor care și-au făcut deja acest vis realitate.

Detalii pe: www.pinchofsalt.ro 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.