Bilete pg. lost versus tour 2018 - 26 mai '18 - Rockstadt

pg. lost versus tour 2018

Rockstadt, Brasov

sâmbătă, 26 mai '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Grupul suedez Pg Lost ajunge sambata, 26 mai, la Club Rockstadt din Brasov, onorand astfel invitatia de a reprograma concertul dupa anularea fortata din 2016.

Trupa isi promoveaza noul album, Versus, lansat via Pelagic Records, disc ce a fost compus individual de catre fiecare din cei patru membri, schimband idei online, inainte de a se reuni in studio pentru a inregistra.

Numele Versus a nascut dintr-un concept al unei piese compuse din doua idei aflate la pol opus ce niciodata nu au fost gandite ca o piesa integrala, insa au ajuns sa se completeze. Insa asa cum explica si formatia, Versus nu descrie neaparat o relatie de neconceput intr-o doua entitati.

Desi exista anumite elemente familiare fanilor Pg Lost, exista in acelasi timp diferente evidente fata de precedente lansari. Vocea saturata, un element cheie pentru precedentele discuri Pg Lost a disparut total pe Versus, lasand loc clapelor si sintetizatorului.

'Kristian a fost probabil foarte mult influentat de turneul alaturi de Cult Of Luna, asa ca a compus multe idei bazate pe sintetizator. Cred ca acesta a fost si momentul in care soundul nostru a capatat si o noua directie.'

In Pg Lost activeaza si Kristian Karlsson, claparul formatiei Cult Of Luna, de aceasta data insa in postura de basist.

Mai multe informatii despre Pg Lost gasiti pe pagina de Facebook: https://web.facebook.com/pglost/

FOR FANS OF: MONO, Explosions In The Sky, Mogwai, Cult of Luna, EF, Caspian, Russian Circles

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.