Bilete Ovule Congelate - 14 oct '17, ora 19:00 - Centrul Cultural Nicolae Balcescu

Ovule Congelate

Centrul Cultural Nicolae Balcescu, București

sâmbătă, 14 octombrie '17, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Distribuția: Adriana Titieni, Maria Radu, Grațiela Bădescu, Nicu Banea Muzica: Ovidiu Savu Decor: Adriana Gabor

În timpul unei curse de avion pe ruta Barcelona – București, trei femei încep să discute zgomotos pe chestiuni foarte intime. Deși nu au aceeași vârstă, iar experiențele de viață sunt diferite, cele trei femei află că au trei lucruri în comun: au același nume – Maria, niciuna dintre ele nu are o relație de cuplu sănătoasă și nu au copii, cu toate că își doresc acest lucru.
Numele comun, Spania, singurătatea, despărțirile, dorul de casă sunt motivele care le fac pe două dintre ele să devină prietene intime înainte de decolarea avionului. Ele realizează că sunt suflete pereche și își propun să formeze o coaliție împotriva celei de-a treia femei, o tânără doctorandă în antropologie, dar și împotriva însoțitorului de bord. Prietenia neașteptată, legătura spontană între cele două femei este pusă excelent în scenă de către Adriana Titieni și Maria Radu cu replici spontane, unele chiar improvizate perfect.


,,OVULE CONGELATE’’ punctează prin autenticitatea unui scenariu inspirat dintr-o experiență reală de viață a autorului și stârnește râsul spectatorilor prin naturalețea scriiturii și a jocului actoricesc.
Ce este cel mai interesant la această comedie e că subiectul ales nu este trivializat, devine cât se poate de serios și îndeamnă la reflecția ulterioară, fie că ai auzit de cineva, fie că e o alegere să nu faci copii, fie că amâni, că ți-e teamă sau ești nehotărât/ă.


Preț bilete: 20 lei Rezervări bilete: 021.336.43.40 
15 lei / redus rezervari[email protected]

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.