Bilete Oscar - Lansare Album Stefan IV - 17 mai - Arenele Romane

Oscar - Lansare Album Stefan IV

Arenele Romane, București

vineri, 17 mai

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Teren
150 lei
Tribuna
100 lei
Categoria I
90 lei
Categoria II
80 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

La aproape 2 ani de la lansarea albumului ''Înapoi La Viață'', material care a marcat șcena de muzică urbană din România, OSCAR se întoarce cu cel mai așteptat proiect al său, “ȘTEFAN IV”.

În data de 17 mai 2024, la Arenele Romane, acesta va performa, în exclusivitate, pentru prima dată noul album, cât și piesele care l-au consacrat. Show -ul exploziv și momentele unice alături de invitații speciali, o să marcheze un nou început și o nouă față pentru cariera artistului.

Accesul minorilor sub varsta de 14 ani va fi permis doar daca acesta este insotit de parinte/tutore /reprezentat legal al acestuia, care isi va asuma raspunderea, in calitate de insotitor, pentru faptele minorului.

 

Minorii sub 14 ani posesori de bilet au acces in cadrul evenimentului doar însoțiți de un părinte/tutore/ reprezentant legal căruia ii oferim acces gratuit in cadrul evenimentului.

 

 Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 14-18 ani va fi permis doar pe baza unei declaratii pe proprie raspundere semnata de catre ocrotitorul legal, a carui model va fi disponibil  la `; https://files.fm/u/q9qmnxfavu