Bilete OMG Magitot - Spectacol de magie pentru cei mari - 3 nov '18, ora 19:00 - Cinema Dacia

OMG Magitot - Spectacol de magie pentru cei mari

Cinema Dacia , Cluj-Napoca

sâmbătă, 3 noiembrie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ceea ce inițial a fost o joacă, a devenit astăzi un adevarat mod de viață. El este MAGITOT, cel care a reușit intr-un mod unic să amestece magia cu actoria. Cu UNATC-ul în spate și cu mult curaj artistic, MAGITOT este astăzi un brand național, apreciat atât de televiziunile din țară cât și de organizatorii de evenimente de calitate. Cele două momente din sezoanele 2 și 3 de la #iUmor au stârnit admirația atât a juraților, cât și a marelui public."

Greutatea spectacolului său are în spate farmecul aparte al artistului, comedia de calitate și faptul că publicul pășește în lumea lui, simțindu-se detașat de problemele cotidiene. Magitot a reușit să-i distreze pe toți, de la cel cu barbă sură, pâ'n la cel cu țâța-n gură, avand astfel o paletă de manifestare artistică foarte mare. Profesor de actorie și magie, actor, magician, prezentator și un bun entertainer, toate astea amestecate cu umorul specific, il fac pe MAGITOT să fie un brand național. 

Vă invitam să participați la un spectacol de magie cu totul și cu totul diferit, dedicat celor mari, interactiv, intr-o atmosfera plină de veselie și relaxare, în care vom râde foarte mult.

Vă așteptăm cu mare drag!

Preț bilet: 25 Ron

Informații: 0744993350

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.