Bilete Old Blacks Rock & More Festival - 25 mai '18 - Arenele Romane

Old Blacks Rock & More Festival

Arenele Romane, București

vineri, 25 mai '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 25 mai, în cadrul Old Blacks - Rock & More Festival, Arenele Romane găzduiesc, în premieră în cadrul aceluiași eveniment, trupe din zone muzicale total opuse și cu un public foarte diferit. Organizatorii propun o alăturare îndrăzneață de stiluri, care cu siguranță va stârni curiozitatea celor prezenți. Subcarpați, trupa care împleteşte folclor cu hip-hop, trap, dubstep și electro, cântă în același loc, în aceeași seară, cu trupe consacrate pe marile scene rock: Iris, Vița de Vie, Trooper sau Iedera & Trupa Zero.

Chiar dacă e abia la prima ediție, festivalul își propune să fie o rampă de lansare pentru trupele noi, care conving prin talent și profesionalism. Astfel, maratonul muzical de peste 7 ore debutează cu trei trupe care și-au câștigat statutul de Opening Act în urma unei jurizări riguroase. Gramofone, Kunnstra și White Ash vor cânta în deschiderea festivalului, începând cu ora 18:00. Accesul publicului în incinta Arenelor Romane se va face de la ora 16:00.

 Old Blacks - Rock & More Festival este un eveniment organizat de Sprint Media Group, prezentat de Cristian Hrubaru și comunicat de HTag PR.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.