Bilete OCS / Unflicted / Expirat / 07.12 - 7 dec '17, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

OCS / Unflicted / Expirat / 07.12

Expirat Halele Carol, București

joi, 7 decembrie '17, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Concert OCS la Expirat Halele Carol pe data de 7 decembrie.

Joi, 07.12. 9PM
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92

OCS, adică Omul cu Șobolani, trupă inspirată din titlul cărții lui Freud („Der Rattenmann”) s-a format în urmă cu 20 de ani în Constanța.
Cine sunt? Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas).

În prezent, OCS este cea mai bine cotată formație de rock alternativ din România. Stilul lor muzical constă în principal din influențe grunge, rock alternativ și pop-rock, îmbinate într-un stil propriu, genuine.

Anul acesta Omul cu Șobolani marchează aniversarea celor 20 de ani de activitate printr-un material conceput cu ajutorul fanilor ce le-au fost alături timp de două decenii și printr-un turneu național de promovare. Albumul OCS 2.0, lansat pe 22 aprilie în București se regăsește pe CD cât și pe vinil.

Opening act: Unflicted

Unflicted este o trupă de alternative-metal formată în București în toamna anului 2015. Primul lor EP, „Exposed” a fost înregistrat în Studio 148 și, în același timp, a fost filmat și videoclipul pentru primul lor single de pe EP, numit „Awake”. 
Odată cu vara, trupa începe să aibă multe live-uri, dispunând, în același timp, de și mai mult conținut video, ieșind la lumină și clipul celui de-al doilea single de pe EP, „Another Place”.

YouTube: https://goo.gl/kngcaC

RSVP: https://www.facebook.com/events/1464365880325646/

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.