Bilete O NOAPTE FURTUNOASA - 29 sep '18, ora 19:00 - Sala Rapsodia

O NOAPTE FURTUNOASA

Sala Rapsodia, București

sâmbătă, 29 septembrie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Si, cum e o vorbă din popor, "Teatrul începe cu Caragiale"! Sa începem!

"O noapte furtunoasă" intr-o montare clasica, cu actori consacrați, dar și cu tineri din noua generație, o versiune fără efecte speciale care respectă atât textul autorului, dar și însuși autorul.
Un spectacol mereu actual, plin de umor si adevăr, ideal pentru iubitorii de comedie si, mai ales, pentru tinerii care "se întâlnesc" cu Caragiale în programa școlară....​

Distribuția:

​Gabriel Fătu

Adrian Păduraru
Neculai Predica
Crina Matei

Răzvan Ilie
Doina Teodoru / Stefania Dumitru
Ionut Iftimiciuc ​

Regia: Teodora Câmpineanu

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.