Bilete NIMENI NU-I PERFECT - 30 mar '18, ora 19:00 - Centrul Cultural European pentru UNESCO Nicolae Balcescu

NIMENI NU-I PERFECT

Centrul Cultural European pentru UNESCO Nicolae Balcescu, București

vineri, 30 martie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Nimeni nu-i perfect de Simon Williams este o comedie spumoasă, care îmbină umorul cu emoţia şi divertismentul cel mai pur cu reflecţia matură.

Este o piesă care îmbină imbroglioul franţuzesc, gen Feydeau, cu comedia sentimentală de tip englezesc.
Există în plus, în această comedie, o lumină, un farmec, o duioşie care provoacă o undă de tandreţe faţă de cele patru personaje, toate pline de o umanitate veselă şi liniştitoare.
Autorul, el însuşi actor, cunoaşte bine reţetarul comediei, creând personaje pline de culoare, prin care actorii pot să-şi exprime liber fantezia.
Nimeni nu-i perfect este o comedie în stare pură, dedicate publicului larg care vine la teatru să uite grijile de zi cu zi, să se regăsească şi să se însenineze.

Distribuția: Silviu Biriş, Andreea Șofron, Eugen Cristea, Florentina Țilea / Rodica Ionescu
Traducerea: Mona Radu

Preț bilete: 20 lei
                  15 lei / elevi, studenți, pensionari

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.