Bilete Nelu Vlad & formația AZUR - 31 mai '18, ora 23:00 - Beraria H

Nelu Vlad & formația AZUR

Beraria H, București

joi, 31 mai '18, ora 23:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trupa AZUR revine în Orașul cu Chef de Viață pentru un show fără limite la distracție, mai ales că următoarea zi e liberă! "Mona", "Pe nisipul de la mare", "În staţie la Lizeanu", "S-a rupt lanţul de iubire" sunt doar câteva dintre piesele pe care le vei putea LIVE și care nu te vor lăsa să stai jos.

IMPORTANT:
Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.

Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Rezervările se fac la:
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- [email protected]

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.