Bilete Momolino Teatru si Povesti pentru copii - "Zana Maseluta in misiune cu Rabdarica si Mofturica - 26 nov '17, ora 11:00 - Apollo 111

Momolino Teatru si Povesti pentru copii - "Zana Maseluta in misiune cu Rabdarica si Mofturica

Apollo 111, București

duminică, 26 noiembrie '17, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Se spune că, Răbdărică și Mofturică, doi dintre spiridușii lui Moș Crăciun, după ce i-au fost de mare ajutor Moșului în Noaptea de Ajun, primesc o misiune specială: Într-o singură noapte trebuie să o ajute pe Zâna Măseluță să colecteze dinții de lapte de la 7803 copii din... România.

Pentru copii de la 4-9 ani, pentru parinti, bunici, matusi, pentru toata familia!

Cât despre Zână... Ea este pe cât de surprinzătoare, pe atât de ușor de îndrăgit. De la o secundă la alta, cu ajutorul spiridușilor Răbdărică și Mofturică, copiii vor afla miraculoase lucruri despre Lună, despre stele, despre praful magic de adormit și despre dințișorii de lapte. Aventuri noi, prieteni noi și un cer plin de stele strălucitoare. O noapte magică, pe care cei doi spiriduși n-o vor uita niciodată. Oare şi voi?

Va invitam la un spectacol dedicat celor care au dinţişori de lapte şi se gândesc deja la magiile Zânei Măseluţă, un spectacol jucăuş şi plin de umor, dar mai ales educativ pentru cei care încă cred în “se poate orice”.

O poveste în care copiii vor învăţa despre cum să ne fim de ajutor unii altora, despre generozitate, empatie şi încredere, despre cum să facem faţa fricilor şi să ne exprimăm emoţiile. Pentru copii de la 4 la 9 ani si pentru intreaga familie!

Scenariul si regia: Oana Rasuceanu
Scenografia si costume: Doina Pop
Distributia: Adina Lucaciu, Georgiana Stanciu, Irina Velcescu
Productie si creatie artistica: Momolino Teatru si Povesti pentru copii
Durata spectacol, 45 de minute
recomandat copiilor intre 4-10 ani

Apollo111 Teatrul, este teatru si hub cultural privat, deschis in noiembrie 2016 in centrul Bucurestiului intro cladire emblematica. Este vorba de Cladirea Universul, de pe strada Ion Brezoianu (langa Cismigiu) complet renovata si reabilitata seismic inainte sa fie repusa in circuit. Sala teatrului Apollo este dotata la cele mai inalte standarde tehnice si de securitate si poate gazdui in fotolii confortabile 130 de spectatori.