Bilete MindShift by SMArt Fest - 14 iul, ora 16:00 - Teatrul de Vara Herastrau

MindShift by SMArt Fest

Teatrul de Vara Herastrau, București

duminică, 14 iulie, ora 16:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP - Early Bird

Acces la zone exclusiviste, întâlniri cu speakerii, cele mai bune locuri la prezentări și spectacole.

199 lei
Categoria I - Early Bird

Acces prioritar la workshop-uri și locuri preferențiale la prezentări.

170 lei
Categoria II - Early Bird

Acces la toate prezentările standard și workshop-uri.

130 lei
Categoria III - Early Bird

Acces general cu locuri pe ultimele rânduri la prezentări.

99 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

În fiecare dificultate se ascunde o oportunitate. În fiecare provocare se află semințele creșterii și transformării." - Adaptare după Albert Einstein

Schimbarea fiind singura constantă a realității noastre, prin intermediul MindShift by SMArt Fest aducem o dimensiune nouă conceptului SMArt și ne propunem să cultivăm împreună o filozofie care promovează creșterea și dezvoltarea continuă a mentalităților individuale și colective.

Accentul este pus pe capacitatea de adaptare la schimbare, prin adoptarea obiceiurilor sănătoase și a tehnicilor de echilibru mental. De asemenea, ne propunem să prezentăm cele mai recente noutăți din domeniile relevante ale psihicului uman, acestea fiind elementele de bază pentru funcționarea și integrarea armonioasă a individului în societate.

Fii parte din mișcarea care schimbă perspectiva!

Pe parcursul evenimentului, vor fi abordate teme esențiale pentru viața contemporană, cum ar fi sănătatea mintală, tehnici eficiente de gestionare a stresului și prevenirea burnout-ului, conștientizarea și combaterea bullying-ului, impactul violenței domestice și rolul educației în societate, precum și găsirea echilibrului în era digitală. În plus, spectacolele și reprezentările artistice de calitate vor contribui la evidențierea conexiunii dintre artă, divertisment și sănătatea mintală.

În data de 14 Iulie 2024, Grădina de vară a parcului Herăstrău va găzdui în premieră evenimentul MindShift, care are menirea de a continua tradiția de excelență a SMArt Fest, prin intermediul conferințelor de nivel înalt, a atelierelor interactive și a momentelor artistice inedite.

Este o oportunitate deosebită pentru dumneavoastră să vă alăturați unui eveniment care aduce în prim-plan personalități remarcabile dintr-o paletă generoasă de domenii conexe sănătății mintale și dezvoltării personale. Printre acestea se numără Prof.dr. Dumitru Constantin Dulcan, cunoscut pentru contribuția sa importantă în neuroștiințe și autor al bestseller-ului "Inteligența Materiei", psihologul clinician Mircea Ilie Dumitru, un profesionist de top, cu o vastă experiență în psihodiagnostic și psihoterapie în psihopatologie. În plus, veți avea privilegiul de a participa la momente artistice de excepție susținute de actrița Daniela Nane, alături de prezența specială a cunoscutului om de radio și televiziune, Dan Negru.

MindShift by SMArt Fest își propune să ducă implicarea în societate la un alt nivel, prin extinderea dialogului despre sănătatea mintală și diferitele metode de consolidare a cunoașterii, prin suport specializat, învățare continuă și adaptare la tendințele unei lumi într-o permanentă transformare. De asemenea, MindShift vizează să devină un reper în dialogul despre dezvoltarea personală, integrarea și incluziunea socială, conectarea oamenilor din toate zonele de activitate și medii sociale, cu scopul de a consolida o creștere sănătoasă și armonioasă a societății.

Schimbă perspectiva, reinventează realitatea!

Program eveniment:
 
16:00-17:00 – Sosire și întâmpinare participanți, workshopuri parteneri și sponsori;
 
17:00-17:30 – Deschidere și cuvânt de bun venit de către Dan Negru și Magda Axinte, speech-uri parteneri, moment artistic Daniela Nane;
 
17:30-18:00 – Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan: "Sănătatea mintală în viața contemporană", moderat de Magda Axinte;
 
18:00-18:30 – Dr. Mihai Pîrvu: "Tehnici eficiente de gestionare a stresului", moderat de Dan Negru;
 
18:30-19:00 – Mircea Ilie Dumitru: "Conștientizarea și prevenirea Bullying-ului", moderat de Adrian Artene;
 
19:00-19:30 – Speech-uri, workshopuri parteneri și sponsori;
 
19:30-20:00 – Anca Mazilu: "Strategii contra violenței domestice și rolul educației în combaterea problemelor sociale", moderat de Adrian Artene;
 
20:00-20:30 – Vicențiu Popa: "Echilibrul emoțional în era digitală", moderat de Magda Axinte;
 
20:30-21:00 – Acad. Prof. Dr. Vlad Ciurea: "Creierul uman, un miracol. Cum să ne menținem veșnic tineri și fericiți”, moderat de Adrian Artene;
 
21:00-21:30 - Acordarea Premiului de Excelență pentru întreaga activitate unui invitat special, plus alte premii surpriză;
 
21:30-22:30 – Performanță artistică: Daniela Nane și concert Dacika cu Mihai Toma, Ștefan Doniga, Diana Jipa. 

Conferențiarii și artiștii noștri sunt:

  • Dumitru Constantin Dulcan, membru al unor prestigioase societăți științifice naționale și internaționale, printre care Academia Americană de Neurologie, Societatea Europeană de Neurologie și Organizația Internațională de Cercetare a Creierului. A fost șeful catedrei de neurologie a Spitalului Militar Central și șef al catedrei de neurologie și neuropshiosomatică a Universității „Titu Maiorescu” din București. Printre publicațiile sale remarcabile se numără "Inteligența materiei", "Mintea de dincolo", "Oglinda conștiinței", "În căutarea sensului pierdut" și "Calea Vindecării" (2023)
  • Alexandru Vladimir Ciurea  este profesor universitar, medic primar Neurochirurgie și Doctor în Științe Medicale. Director Științific al Spitalului Clinic Sanador, prof. Ciurea este totodată membru de onoare al Academiei Române, membru al Academiei de Științe Medicale și membru al Academiei Oamenilor de Știință din România, având competențe dovedite în tehnici de microchirurgie vasculară, chirurgie spinală, neurochirurgie funcțională și stereotaxică. 
    De-a lungul timpului a condus și a fost implicat în aproape 20 proiecte de cercetare naționale și internaționale, domnia sa publicând de asemenea și peste 35 de monografii în domeniul neurochirurgiei, managementului de sănătate și în problemele legate de alimentația bogată în e-uri.
  • Mircea Ilie Dumitru este absolvent al Universității ,,Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, profesând mai apoi ca psiholog clinician cu specializare în terapii alternative, fost membru al Asociației Oamenilor de Știință și al Colegiului Psihologilor din România, iar din anul 1991 până în august 2012, terapeut la O.V.S.E. Viena, Austria. Pensionar din anul 2012, este pasionat de teatru, sport, dar mai ales, activități diverse, pro bono, cu zâmbet și bucurie în comunitate.
  • Dan Cristian Negru este supranumit de presa din România și din Republica Moldova "Regele Audiențelor" datorită recordurilor de audiență tv pe care le-a stabilit de-a lungul anilor în cele două țări. Absolvent al Facultății de Drept și al Facultății de Jurnalism de la Universitatea de Vest din Timișoara, este și doctorand al Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din cadrul UVT și profesor asociat la Universitatea din Timișoara. A început activitatea la Radio Timișoara în 1990, apoi s-a alăturat echipei TVR în 1994. Din 1999 până în 2021 a lucrat la Antena 1, iar din 2022 este parte a echipei Kanal D. Este autorul a trei cărți: "Amintiri în alb-negru", "Dialogul speranței" împreună cu preotul Vasile Ioana, și "Printre cuvinte, între prieteni" scrisă împreună cu preotul Constantin Necula.
  • Dr. Mihai Cristian Pîrvu, fost medic specialist stomatolog, declarat în anul 1983 cel mai bun stomatolog din București. Este autor de carte și fondator al Clubului Aristocratic Rapid al cărui președinte este de la înființare și până în prezent. Fost asistent universitar și scriitor de romane autobiografice, Mihai Pîrvu va participa la MindShift în calitate de conferențiar. Autor al tezei "Sănătatea - factor de securitate națională!".
  •  Daniela Nane este o personalitate artistică de excepție, care și-a urmat pasiunea pentru teatru absolvind prestigioasa Universitate Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București, în 1995, sub îndrumarea unor profesori de marcă precum Mircea Albulescu, Cătălin Naum și Adrian Titieni. De atunci, Daniela a avut o carieră impresionantă, jucând în peste 50 de piese de teatru, filme și emisiuni de televiziune, care i-au adus numeroase premii și aprecieri din partea publicului, dar și a criticilor. În prezent, Daniela Nane este și director artistic al Teatrului Muzical Ambasadorii, unde își exprimă cu succes viziunea sa creativă și originală. Daniela Nane este ambasador și purtător de cuvânt al evenimentului MindShift by SMArt Fest.
  • Vicențiu Popa, realizatorul emisiunilor "Cartea Săptămânii" și ,,România în mișcare” găduite de Canal 33, a fost prezent la SMArt Fest încă din anul 2023, în calitate de partener. El are o misiune clară: să promoveze România, lectura și să dezvăluie comorile literaturii. În emisiunile sale, Vicențiu aduce în prim-plan noi apariții literare și talentul scriitorilor români contemporani. La MindShift 2024, Vicențiu va aborda tema echilibrului emoțional în era digitală.
  •  Magda Axinte, psihoterapeut integrativ și realizator TV al emisiunii „Întâlnire în Punctul Zero”, aduce o perspectivă unică asupra psihoterapiei, prin combinarea experienței în domeniul juridic cu studiile și practica în psihologie. Formarea sa include absolvirea Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și a unui masterat în Psihologie Clinică și Psihoterapie la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, completată de un program de specializare în psihoterapie integrativă și de studiul profund al EFT-ului care a consolidat arsenalul său terapeutic. A fondat emisiunea „Întâlnire în Punctul Zero” în anul 2013 și continuă să atragă interes și susținere în toate demersurile sale.Este o prezență constantă a festivalului SMArt Fest, în calitate de conferențiar și moderator.
  • Adrian Artene este directorul editorial al Trustului de Presă Gândul. Dublu licențiat în Jurnalism și Drept, autor și realizator al podcastului ”Altceva cu Adrian Artene”, Adrian este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști și al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România. De asemenea, este autorul cărții-document ”Mafia statală”, al volumelor de poezie ”Iubirile pentru care a plâns și Dumnezeu” și ”Punctuația iubirii”. Deține numeroase premii naționale, atât pentru cariera jurnalistică, cât și pentru cea literară. A fost prezent la cea de-a 3-a ediție a festivalul SMArt Fest, în calitate de conferențiar.
  •  Anca Mazilu, om de televiziune cu o experiență de 20 de ani în domeniu, este recunoscută ca unul dintre cei mai dedicați coordonatori și producători de emisiuni din România. În anul 2019, a intrat în atenția publicului cu emisiunea „Eu pot!” difuzată pe TVR 1, având ca scop îndrumarea oamenilor către o aliniere armonioasă între gânduri, cuvinte, sentimente și acțiuni. Ulterior, a preluat rolul de gazdă a emisiunii matinale „Cu capu-n zori”, începând fiecare zi cu exerciții de respirație, meditație și stretching, manifestând o atitudine optimistă și pozitivă.
  • Proiectul Dacika, devenit tot mai cunoscut la nivel naţional și internațional, va susține în cadrul evenimentului MindShift By SMArt Fest 2024, un concert inedit. Mihai Toma – compozitor şi producător( fluier, synth), Diana Jipa (vioara), Ştefan Doniga (pian), Antonia Iacob - voce şi Dan Incrosnatu - percuție reprezintă trupa care a reușit cu mare succes să îmbine ritmurile tribale ritualice, instrumentele etnice şi sunetele liniştitoare, eterice de inspiraţie New Age. 
    Proiectul Dacika urmăreşte promovarea valorilor muzicii tradiţionale româneşti, adaptate gustului şi necesităţilor generaţiei tinere. Demersul reprezintă o refacere a legăturii acestei generaţii cu moştenirea culturală a folclorului românesc autentic.

Biletele achiziționate sunt valabile pentru evenimentul specificat și nu sunt returnabile. Recunoaștem că uneori pot apărea schimbări neașteptate în planurile dumneavoastră. Din acest motiv, oferim posibilitatea de a transfera biletul dumneavoastră unei alte persoane, în cazul în care nu puteți participa la eveniment. 

Pentru a transfera biletul, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] cu cel puțin 48 de ore înainte de începerea evenimentului. Este necesar să ne furnizați numele complet, adresa de e-mail și numărul de telefon al persoanei care va utiliza biletul în locul dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru înțelegere și așteptăm cu entuziasm să vă întâlnim sau pe invitații dumneavoastră la eveniment.