Bilete Milina aduce primavara - 29 mar '18, ora 17:30 - Opera

Milina aduce primavara

Opera, Brasov

joi, 29 martie '18, ora 17:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Hei salutare, și bine te-am găsit Pentru spectacol ești pregătit? A fost o dată ca niciodată O fetiță care dormea într-un pat de ciocolată! Ha! Am glumit! Am zis doar așa! Că să văd ce zici, și dacă ți-ar placea!

Este sfârșit de iarnă. Încă frig și nămoleață, iar oamenii duc dorul Primăverii care întârzie să dea naturii viață. Și asta pentru că a fost sechestrată de însăși Măria-sa Iarna. Milina, o fetiță de vârsta ta sau chiar a ta, se împrietenește în vis cu un spiriduș pe nume Zac. Da, este cel care, țac-pac, adună totul în sac, ce ai uitat pe jos și nu-ți mai e de folos. Și hotărăște să pornească alături de el, intr-o aventură până îndepărtatele ținuturi de zăpadă și gheață, să o convingă pe Regină să elibereze Primăvara. Să readucă oamenilor bucuria. Și verdele. Și florile. Si veselia.

Vor reuși oare, să înduplece inima însingurata și rece a Iernii, să o elibereze pe frumoasa Primăvară? Și cu ce trucuri o vor trezi pe Primăvară, prinsă în somnul amorțit al gheții?

Un spectacol despre curaj și încredere, despre cât de hotârât este un copil atunci când face propriile alegeri. Despre cum face față situațiilor necunoscute, cât de dornic este să-i ajute pe ceilalți, despre responsabilitatea de a contribui ca lumea să devină la loc bună.

După 4 luni de joc, joacă și creatie, după un an de inspirație trupa teatrului Momolino, vine în fața voastră cu un nou spectacol, un musical pentru copii și depotrivă pentru părinti. Textul poartă semnătura Antoanetei Zaharia, și tot ea semnează și regia. Muzica originală este compusă de Nicoleta Neagu. Într-o scenografie creată de Mira Loghin le veți recunoaște pe cele 4 actrițe Antoaneta Zaharia, Clara Flores, Dana Zaharescu și Mihaela Velicu.

Cu o durată de 60 de minute, spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani și are loc la Opera Brașov. 

Prețul biletului este între 25 și 50 de lei, în funcție de poziționarea în sală.
(menționăm că pe un bilet poate să intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite să fie ținuți în brațe copii). 

Pentru orice detalii, așteptăm să ne sunați la 0725 385 385. 

Cum ne comportăm în sală atunci când venim la spectacolele MOMOLINO de la Opera Brașov
- Dacă nu ați apucat să vă achiziționați biletul în avans, vă rugam verificați disponibilitatea locurilor cu o seară înainte, la telefonul pus la dispoziție în anunț, pentru a evita supraaglomerarea sălii. Ne pare rău, dar nu vom putea suplimenta capacitatea locurilor, în cazul în care veniți direct la sală și spectacolul este sold ouț. 
- Ajungeți la ora corectă, de preferință cu 15-20 minute înainte de începerea spectacolului. De multe ori actorii nu ies în scenă, pentru că accesul spectatorilor în sala întârzie, iar copiii își pierd răbdarea. 
- Odată ce spectacolul a început, accesul în sală nu mai este permis, iar valabilitatea biletului se pierde, 
- Odată ce ați intrat în sală, vă rugăm să vă ocupați locurile și să rămâneți acolo până la începerea spectacolului.

- Înainte de spectacol, vă rugăm să închideți telefoanele mobile sau să le treceți pe modul silențios. Nu lăsați în mâna copiilor telefoane sau alte aparate electronice în timpul spectacolului. 
- Păstrați cu voi doar sticla de apă. Ronțăielile, fructele se pot consuma doar înainte sau după spectacol. E foarte posibil să li se facă poftă și altor copii, în plus zgomotul produs îi poate deranja pe cei din jur.  
- Pentru că fiecare spectator este important, ne dorim ca fiecare dintre voi să se bucure de spectacol în liniște, să audă bine replicile actorilor, de aceea am aprecia dacă ați rămâne pe locurile voastre pana la final, evitând să vorbiți, chiar și în șoapta. 

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro  si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.