Bilete Miercurea Ciuc: II. sicSPORT Konferencia - 23-24 mai - Cinematograful Csíki Mozi

Miercurea Ciuc: II. sicSPORT Konferencia

Cinematograful Csíki Mozi, Miercurea Ciuc

23-24 mai

Cumpără bilete

Nr. bilete
General Pass
219 lei
Suporter Pass
369 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

HU: “A sicSPORT Konferencia egy kétnapos, sport témájú előadássorozat Csíkszeredában. Célja, hogy megfelelő alkalmakat teremtsen a régióban élő sportszakembereknek a fejlődésre, tanulásra.

Ennek érdekében olyan előadók tudását tesszük hozzáférhetővé az érdeklődők számára, akik szakterületük legjobbjai közé tartoznak, akik betekintést nyújtanak a legfrissebb nemzetközi trendekbe, bevált gyakorlatokba. A sicSPORT Konferenciára edzőket, sportolókat, sportvezetőket, döntéshozókat, sportmenedzsereket, sportszervezőket, gyógytornászokat, sportorvosokat, testnevelő tanárokat és minden sportban dolgozó szakembert várunk.

A sportolók fizikai felkészítése mellett táplálkozásról, pszichológiai kérdésekről, csoportszervezésről, karrierépítésről is a legjobbaktól tanulhatnak a résztvevők.”

- Hozzáférési idő: 08.30 - A rendezvény kezdési ideje: 09.00

RO:

"Conferința sicSPORT este o serie de conferințe de două zile despre sport la Miercurea Ciuc. Scopul său este de a crea oportunitățile potrivite pentru ca profesioniștii din sport din regiune să se dezvolte și să învețe.

În acest scop, vom pune la dispoziția publicului cunoștințele unor profesioniști care se numără printre cei mai buni în domeniile lor, care vor oferi informații despre cele mai recente tendințe internaționale și cele mai bune practici.

Conferința sicSPORT este deschisă antrenorilor, sportivilor, liderilor sportivi, managerilor sportivi, fizioterapeuților, medicilor sportivi, profesorilor de educație fizică și tuturor profesioniștilor care lucrează în sport.

Pe lângă pregătirea fizică a sportivilor, participanții vor învăța de la cei mai buni în materie de nutriție, psihologie, organizare a echipelor și dezvoltarea carierei."

 

- ora acces: 08:30

- ora incepere eveniment: 09:00