Bilete Micul Paris - Noapte de iarnă - 1 feb '18, ora 20:00 - Stuf Vama Veche (Bucuresti)

Micul Paris - Noapte de iarnă

Stuf Vama Veche (Bucuresti), București

joi, 1 februarie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trupa Micul Paris și invitatul lor, Mike Vlahopol, ne promit un adevărat show, un concert cu muzică antrenantă, stilul pop-rock, cu piese proprii și cover-uri, în elegantul club Stuf Vama Veche din București. Joi 1 februarie, un eveniment care va da startul concertelor trupei Micul Paris din anul 2018!

Trupa Micul Paris s-a înființat în anul 2009, timp în care au mai avut loc mici schimbări ale componenței dar sound-ul s-a păstrat.
A cântat în mai toate localurile din București dar și în alte orașe: Costinești, Eforie, Mangalia, Ploiești, Râșnov, Brașov, Sighișoara, Snagov...
Abordeză stilul pop-rock acustic (chitare acustice, pian, violoncel), având în repertoriu atât piese proprii cât și cover-uri.

Componența de bază a trupei este: Onu Pavelescu (chitara, voce, violoncel), Pavel Stoica (percuție, clape), Ana Pavelescu (violoncel, voce), Ionut Guzu (chitara, voce). În funcție de eveniment, echipa este completată cu diverși alți instrumentiști.

Rezervări: 0724-788.388
Rezervați locurile din timp!
Bilet: 20 lei în presale sau 25 lei în ziua concertului.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.