Bilete MetaVivaldi - 17 iul '18, ora 20:00 - Viilor Pub - Locatie permanent inchisa

MetaVivaldi

Viilor Pub - Locatie permanent inchisa, București

marți, 17 iulie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Proiectul "When Violin meets Guitar" sau "MetaVivaldi", este întâlnirea dintre iubitorii muzicii clasice și publicul pasionat de muzica rock a anilor '80."

Vivaldi, in doua instrumente, este unic.

Forța acestui proiect vine din virtuozitatea celor doi instrumentiști, iar întâlnirea dintre clasici și ceilalți clasici, este una dintre cele mai interesante întâlniri.

Natalia Pancec,

Violonistă în orchestra Filarmonicii George Enescu, laureată a concursului internațional Jeunesses Musicales, a cântat ca solistă cu diferite filarmonici din țară,: Sibiu, Brașov, Bacău, Râmnicu Vâlcea, cu Orchestra UNMB și Orchestra Simfonică București.

Emilian Florentin Gheorghe,

Chitarist versatil, se revendică din muzica rock, dar cu ușurință remarcabilă, poate lua locul pianului în lucrări de Beethoven, Chopin, Bach.

Lucrările alese pentru recital;

Yngwie Malmsteen - Black Star
Antonio Vivaldi - Primăvara, partea I
Led Zeppelin - Whole Lotta Love
Antonio Vivaldi - Primăvara, părțile II și III
Led Zeppelin - Stairway to heaven
Antonio Vivaldi - Vara, părțile I și II
Pink Floyd - Shine on you crazy diamond
Antonio Vivaldi- Vara, partea a III a
Deep Purple - Child in time
Antonio Vivaldi - Toamna, părțile I, II și III
Queen - Bohemian Rhapsody
Antonio Vivaldi - Iarna, părțile I, II și III
Metallica- Master of puppets

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.