Bilete Melting Dice & The Case - lansare album / Invitați: Flare - 18 oct '17, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Melting Dice & The Case - lansare album / Invitați: Flare

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 18 octombrie '17, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dublă lansare de album: Melting Dice „Cord Cablu Creier” și The Case - „Own the Night”. Special guest: Flare.
Miercuri, 18.10. 9PM / open doors: 8PM
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
 
Trupa de rock alternativ Melting Dice s-a înființat în Timișoara, în toamna anului 2014 și are în componență 4 membri: Flavius Vutan (chitară), Sorin Ghiniță, (tobe), Dani Șimon (bas), Bogdan Cotîrță (chitară și voce).
Anul 2015 a marcat primele festivaluri și concerte proprii ale trupei, iar în primăvara anului 2016 s-a lansat primul videoclip al trupei, la piesa „Inert”. Începutul anului 2017 a adus un nou single și videoclip - „Nu călcați pe soare”. Anul 2017 este cel în care trupa lansează și primul lor album: „Cord Cablu Creier”.
 
Melting Dice înseamnă:
Flavius Vutan - chitară
Sorin Ghiniță - tobe
Dani Șimon - bas
Bogdan Cotîrță - chitară și voce
 
 
 
The Case - trupă de rock alternativ din Timișoara, care a debutat în primăvara anului 2012.

Dacă nu sunteți familiarizați cu muzica lor, probabil i-ați ratat la festivaluri ca Electric Castle, B'estfest Summercamp, PadinaFest, Route 68 Summerfest, Rockers Challenge, Snowfest (FR), Music Travel, AccesArt, ABC La Aeroport sau Made in TM, pentru a numi doar câteva, precum la și multe alte spectacole live în locații din întreaga țară.
Acestia au fost descriși ca fiind capabil să ofere fără efort o performanță energetică, ceea ce face fiecare dintre spectacolele lor unice.

Ultimele doua single-uri ale formației, „Road to Nowhere” și „Loose”, sunt în prezent în heavy rotation la Radio Tananana.

The Case este:
Alfred Ciprian Paros - lead vocals și chitară ritm
Adrian Istodorescu - chitară solo și backing vocals
Cristian Paros - clape și backing vocals
Andrei Cimpean - bas
Mihai Bele - tobe

SoundCloud: https://soundcloud.com/the-case-band 

 

Flare a început inițial sub numele „Effect”, în prima sală de repetiții din Timișoara, din Casa Studenților, undeva prin 2002. Inițiativa a fost a lui Ioan Popovici (chitară) și Dan Oros (bas), urmați la câteva luni de Alin Costache (tobe).
La scurt timp, trupa face cunoștință cu Arpy Kajtar, care le îndrumă pașii cu experiența sa de peste 40 de ani de cântări.

În anul 2006 apare un membru nou în trupă: Cristian Mereuță (clape), iar după 5 ani de repetiții la Casa Studenților din Timișoara, trupa se mută acasă la Cristi, formând în același timp și identitatea band-ului, abandonând sectorul de cover-uri.

În iarna anului 2012 începe lucrul la noul album, iar după aproape 2 ani de muncă în studio, se nasc primele 9 piese, iar în 2014 se naște Flare, odată cu schimbarile majore ale trupei.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCH6aJmxAML5QzxNjpII07qQ 

RSVP: https://www.facebook.com/events/172784069962699/ 

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.