Bilete MAYERLING – ROYAL BALLET - 21 oct '18, ora 16:00 - Happy Cinema

MAYERLING – ROYAL BALLET

Happy Cinema, București

duminică, 21 octombrie '18, ora 16:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Spectacol de balet în trei acte. Mayerling este un spectacol de referință Royal Ballet, datorită profunzimii sale emoționale și a ilustrării de neuitat.

Totodată, rolul personajului masculin principal este unul dintre cele mai solicitante pentru un dansator. Coregraful Kenneth MacMillan a conceput un dans extrem de complex, care să poată surprinde drama arhiducelui Rudolf, moștenitorului la tron al Imperiului Austro-Ungar. Spectacolul îmbină atât momente solo ale dansatorilor, cât și pași senzuali de dans în pereche.

Durată aproximativă: 3 ore și 15 minute, cu două pauze
Coregraf Kenneth MacMillan
Muzică: Franz Liszt

Prețul unui bilet este 39 de lei achiziționat online sau 49 de lei la casa de bilete Happy Cinema.
Spectacolul este difuzat pe ecranul de cinema (la Happy Cinema București în Liberty Center)
Trailer: https://youtu.be/pHPh038nzYk

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.