Bilete București: Mamma Mia! Pur și simplu irezistibil! - 28 dec '18, ora 19:00 - Sala Palatului

București: Mamma Mia! Pur și simplu irezistibil!

Sala Palatului, București

vineri, 28 decembrie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

OFERTA SPECIALA: "BILETE PENTRU FAMILIE SI PRIETENI"

15% discount pentru mai mult de 4 bilete achizitionate 20% discount pentru mai mult de 8 bilete achizitionate

Promotie valabila pana la 15 ianuarie 2019

Într-una dintre cele mai friguroase luni ale anului, o scurtă vacanță pe o insulă însorită este întotdeauna o idee bună. Și nu oricum, ci împreună cu familia și cu toți prietenii. Iar dacă în program sunt incluse muzică, dans, o frumoasă poveste despre prietenie, relații, iubire, dar și mult umor, nici că există un alt loc mai potrivit decât... Sala Palatului din București!

Pe 28 decembrie, în ultimul spectacol din acest an, MAMMA MIA! va aduce atmosfera insulei grecești la București, iar toți cei care doresc să facă un cadou special de sărbători celor dragi pot achiziționa bilete cu preț redus până pe 24 noiembrie. De asemenea, cei care vor cumpăra mai mult de 8 bilete vor beneficia, tot până la 20 noiembrie, de pachetul promoțional cu 10% reducere.

„MAMMA MIA!” revine la București cu cele mai frumoase decoruri, cu 18 de dansatori și 8 soliști, coregrafii originale, costume spectaculoase și muzică live, în intrepretarea  artiștilor  Loredana Groza, Ana Munteanu, Anca Țurcașiu, Ecaterina Ladin, Aurelian Temișan, Horia Brenciu, Adrian Nour, Sebastian Seredinschi.

De la finalul lunii mai și până în prezent, musicalul MAMMA MIA! s-a jucat la București (6 spectacole), Cluj și Alba Iulia, totate reprezentațiile fiind vizionate de aproape 30.000 de spectatori. Ultima reprezentație din acest an, din București, le va oferi tuturor celor care nu vor rata cea mai frumoasă poveste spusă pe versurile celebrelor piese ABBAocazia de a se bucura de un show unic în România și de a intra în atmosfera de sărbătoare, cu doar trei zile înainte de Revelion.

MAMMA MIA! pregătește surprize nu numai pentru bucureșteni, ci și pentru moldoveni, pentru că în luna noiembrie musicalul va ajunge în premieră în Moldova, pe 5 noiembrie la Bacău de la ora 19:00, la Teatrul de Vară „Radu Beligan” și pe 7 noiembrie la Iași, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.