Bilete #Magic cu Eduard și Bianca - 22 feb '18, ora 19:00 - Urban Place

#Magic cu Eduard și Bianca

Urban Place, Oradea

joi, 22 februarie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vă aștepăm joi, 22 februarie de la ora 19:00 la Urban Place (Str. Tudor Vladimirescu nr. 75) Oradea, la un spectacol bazat pe împletirea magiei cu tehnologia și cu rețelele de socializare ce ne înconjoară. Vă invităm alături de noi să trăiți o experiență unică în cadrul căreia sentimentele și trăirile voastre personale oferă adevărata atmosferă magică!

#MAGIC este un spectacol interactiv, original și unic, un spectacol prin care vrem să vă schimbăm complet percepția asupra magiei din secolul XXI!
Pret bilet 20 lei si numarul de locuri este limitat la 60 de persoane

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.