Bilete "Magia Copilariei”- Spectacol pentru copii, cu Magicianul Lorenzo-Cristian @ Timisoara - 26 mar '19, ora 19:00 - Sala Capitol Timisoara

"Magia Copilariei”- Spectacol pentru copii, cu Magicianul Lorenzo-Cristian @ Timisoara

Sala Capitol Timisoara, Timisoara

marți, 26 martie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Lorenzo-Cristian spectacolul Magia Copilăriei la Timișoara.
De data asta îl face să apară și pe IRON MAN!
Dacă orașul Timișoara are peste 700 de copii (capacitatea maximă a sălii de spectacol), atunci asigură-te că tu ești printre cei care vor prinde bilet la CEL MAI MARE SPECTACOL DE MAGIE PENTRU COPII, DIN ROMÂNIA.

Magia Copilăriei este renumitul spectacol care a creat tradiție în rândul micuților spectatori.

Încă de la primul format al acestui spectacol de magie, sălile s-au dovedit neîncăpătoare, și astfel acest concept creat de Lorenzo-Cristian a devenit un spectacol de succes.

De la an la an spectacolul se dezvoltă oferind surprize tot mai spectaculoase, precum: roboți, câinele uriaș, castelul prințului iepuraș, zăpada magică…

Oare anul acesta care sau cine va fi cireașa de pe tort?

Oare o să apară prin magie IRON MAN în premieră la Timișoara???

Efectele magice, personajele, decorarea recuzitei, toate sunt gândite astfel încat să ducă spectatori mici și mari într-o lume de poveste.

De asemenea regia spectacolului are o tenta foarte educativă.

Magia Copilariei de Lorenzo-Cristian.

https://www.youtube.com/watch?v=nZ3ziPbp1dw

www.lorenzo-cristian.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.