Bilete Luna Pătrată – Poveste de Dragobete - 24 feb '18 - Clubul Taranului

Luna Pătrată – Poveste de Dragobete

Clubul Taranului , București

sâmbătă, 24 februarie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 24 februarie, zi de poveste românească a Iubirii, Alina Manole vă invită la concertul Lunii Pătrate! Fiecare dintre concertele Alinei Manole are o amprentă anume. Terapia muzicală pe care, fără să vrea, o face cu cei care îi caută aparițiile scenice, are efecte magice. Zâmbetul tuturor, de după concert, spune multe, iar seara de Dragobete constituie un pretext minunat pentru Lunatici de a auzi cântece foarte noi, dintre cele care vor face parte din viitorul album al artistei!

Concertul va avea loc sâmbătă, 24 februarie 2018, ora 20:30, la Clubul Țăranului din București (strada Monetăriei 3).
Biletele sunt disponibile prin intermediul iabilet.ro!
Până pe data de 17 februarie, prețul biletelor este redus: 35 de lei. După această dată, prețul biletelor va fi de 45 de lei. Accesul la concert se face DOAR pe baza biletului! (după achiziționarea biletelor, pentru rezervări vă rugăm să sunați la 0213108048)!

Vă invităm la concert și cu promisiunea unor prime audiții, pe care în calitate de spectatori le veți putea să le comentați sau votați, după caz! )

Luna Pătrată – Poveste de Dragobete
Alina Manole trio
24 februarie, Clubul Țăranului

Alina Manole este de departe o prezență originală pentru muzica scrisă și cântată în limba română. Dincolo de vocea aparte și de armoniile pe care le construiește, inteligența versurilor o plasează în rândul compozitorilor foarte buni, cu un stil care oscilează grațios între emisferele feminin și masculin ale iubirii, între subiecte tabu sau copilăroase. Este un lucru ușor de observat atât în aparițiile live cât și în cele 4 materiale discografice scoase din 2009 și până în prezent (“Luna Pătrată”, “Cu drag”, “Dragoste în 3”, “Fericirea de Luni”) 

www.alinamanole.ro 

facebook.com/AlinaManoleOficial 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.