Bilete Luna Amara si Les Nuages - concert acustic la Sala Radio Cluj - 15 dec '18 - Sala Radio Cluj-Napoca

Luna Amara si Les Nuages - concert acustic la Sala Radio Cluj

Sala Radio Cluj-Napoca, Cluj-Napoca

sâmbătă, 15 decembrie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Luna Amara si Les Nuages canta din nou impreuna.

Concertul va avea loc la Sala Radio Cluj (str. Donat, nr. 160) locul în care Luna Amară a înregistrat albumul "Nord"

Acustica sălii este perfectă pentru un concert sensibil și personal iar setlistul va conține piese de pe albumul „Aproape” și piese de pe albumele precedente. Veți putea asculta piese ca Roșu aprins, Mara, Lume oarbă, Chihlimbar sau Albastru în variante de interpretare pe care viorile, viola și violoncelul le vor îmbogăți nu doar ca sunet ci și ca trăire. 
 

Piesele au fost orchestrate de către Dorin Ghiuţa, din formaţia Luni la Teatru.

Pret bilete: 

Early bird - pana pe 1 decembrie - 30 de lei - 50 de bilete.

Presale - 40 de lei - 150 de bilete.

Acces General - in limita locurilor disponibile.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata ca prin Fan Courier oriunde in tara pana pe 1 decembrie - 30 de lei - 50 de bilete.