Bilete LifeMentor - Dream to business - 18 mai, ora 14:00 - Casa Presei Libere

LifeMentor - Dream to business

Casa Presei Libere, București

sâmbătă, 18 mai, ora 14:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Presale General Access
97 lei
Presale VIP Experience

Cu acces în comunitatea de antreprenori Life Mentor în care vei primi un Training Live Online lunar complet gratuit de la antreprenori de succes și alte surprize în ziua evenimentului.

147 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

De câte ori, ca antreprenor, te-ai simțit frustrat de faptul că succesul pe care ți l-ai dorit pentru afacerea ta pare să fie încă departe de a fi atins? Te-ai întrebat dacă este ceva ce nu faci bine sau ceva pe care ceilalți nu ți l-au spus ca să ai o afacere de succes?

Transformă-ți incertitudinea în acțiune și ideile în realități profitabile!

Pe 18 mai, la Casa Presei, Sala de Marmură, te invităm să participi la un eveniment esențial pentru fiecare antreprenor aflat la început de drum sau pentru oricine simte că afacerea lui nu este încă în punctul în care a visat să ajungă: Dream to Business Conference.

Știm că drumul antreprenorial este plin de provocări: de la lipsa resurselor și conexiunilor adecvate, la înțelegerea pieței și evitarea capcanelor comune care pot împiedica chiar și cele mai promițătoare start-up-uri. Dream to Business Conference este răspunsul la aceste obstacole, oferindu-ți nu doar informații vitale, ci și soluții concrete, adaptate realităților actuale.

La Dream to Business Conference, vei avea oportunitatea să:

- Interacționezi direct cu lideri de afaceri și antreprenori de succes. Asculți poveștile lor despre cum au transformat provocăruile în avantaje competitive și te inspiri din experiențele lor personale, astfel încât tu să nu mai trebuiască sa treci prin asta. Iar apoi le poți pune întrebări punctuale la care să îți răspundă pentru a te ajuta cu problemele tale specifice.

- Participi la workshop-uri practice, unde vei învăța cum să navighezi prin complexitățile financiare, operaționale și de marketing necesare pentru a te asigura că afacerea ta nu doar că supraviețuiește, ci prosperă.

- Explorezi tehnologiile și strategiile inovatoare în vogă, care îți pot optimiza operațiunile și îți pot maximiza profiturile.

- Afli cum să te diferențiezi în piață și cum să nu te mai bați în prețuri cu competiția, vânzând mai mult decât ei, cu un preț mai mare ca al lor

BONUS: Acces la petrecerea de după eveniment la care vor fi peste 1000 de oameni, cu o zonă exclusivă antreprenorilor, astfel încât nu doar să te cunoști cu ei, ci să creezi prietenii.

Nu rata șansa de a face parte dintr-o comunitate de vârf, de a relaționa cu alți antreprenori și de a găsi parteneri sau investitori care să te susțină în transformarea viziunii tale într-o afacere de succes.

Biletele sunt limitate, așa că asigură-ți locul la Dream to Business Conference și fă primul pas spre a deveni liderul de mâine în industria ta.

Rezervă-ți biletul azi și schimbă-ți cursul afacerii tale pentru totdeauna!