Bilete Lansare de carte: The Book of Scarlet, vol.1 - Ignition - 19 dec '18, ora 18:00 - Libraria Libmag

Lansare de carte: The Book of Scarlet, vol.1 - Ignition

Libraria Libmag, București

miercuri, 19 decembrie '18, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Scarlet Aura lanseaza primul volum din trilogia fantasy “The Book of Scarlet” pe 19 decembrie la Libmag!

Scarlet Aura, cea mai cunoscuta trupa de Heavy Metal cu voce feminina din Romania lanseaza, odata cu noul album intitulat “Hot`n`Heavy”, primul volum din trilogia fantasy “The Book of Scarlet”! Cartea, intitulata “Ignition” este scrisa in limba engleza de catre Aura Danciulescu, vocea trupei si integreaza in povestea fantasy versurile melodiilor de pe albumul “Hot`n`Heavy”. Evenimentul de lansare va avea loc pe 19 Decembrie in Bucuresti la libraria Libmag de pe Bulevardul I.C.Bratianu nr. 6 si va fi intregit de o sesiune de autografe.

Detalii despre carte a oferit chiar Aura: “Imi doream foarte mult sa invit in lumea Scarlet pe care noi o traim, despre care noi cantam, un public cat mai mare si din acest motiv am ales sa scriu aceasta carte. Doar cateva titluri ale melodiilor de pe album, ca “Hail to you!”, “Hate is evanescent, Violence is forever”, “Light be my guide” sau “Fallin` to pieces” vor creiona actiunea dar si personajele din carte pe care le veti gasi nu doar fantastice ci si foarte simpatice. Versurile si melodiile in sine vin in completarea intamplarilor sau ale emotiilor transmise si recomand cu mare drag ca atunci cand le cititi sa ascultati piesa respectiva de pe album. Va garantez ca astfel veti atinge o mai buna cunoastere a noastra ca artisti, o mai buna intelegere a mesajelor noastre si veti calatori intro lume superba pe care o adoram, in care cu spiritul traim zi de zi pe scena prin spectacolul pe care il oferim si prin mesajele pe care dorim sa le transmitem, o lume in care, nu in ultimul rand, poate va veti regasi chiar pe voi! ”.

“Ignition” include si noua schite realizate chiar de autoare, repere vizuale ale unei calatorii intr-o lume fantasy cu eroi ce se sacrifica pentru binele suprem al omenirii.

Coperta a fost realizata de Iulian Agapie iar grafica de Rafael Fau.

Pentru lansarea de carte sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

- 45 de lei – pretul include albumul Hot’n’Heavy.
- 100 lei – pretul include albumul Hot’n’Heavy si cartea “Ignition”, prima parte a trilogiei “The Book Of Scarlet”

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea:Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.