Bilete LA TRAVIATA – ROYAL OPERA HOUSE - 3 feb '19 - Happy Cinema

LA TRAVIATA – ROYAL OPERA HOUSE

Happy Cinema, București

duminică, 3 februarie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Spectacol de operă în trei acte. Compusă de Giuseppe Verdi, La traviata este povestea unei mari iubiri.

Cunoscută în întreaga lume, povestea tragică de dragoste dintre Alfredo și curtezana Violetta este pusă în scenă într-o producție Royal Opera House. Regizorul Richard Eyre și dirijorul Antonello Manacorda au pregătit un spectacol al emoțiilor, dureros și exhuberant totodată. Descoperiți poezia operei italiene în decorul somptuos al societății pariziene.

Durata aproximativă: 3 ore și 35 de minute, cu două pauze
Spectacolul este în limba italiană, cu subtitrări în engleză.

Prețul unui bilet este 39 de lei achiziționat online sau 49 de lei la casa de bilete Happy Cinema.
Spectacolul este difuzat pe ecranul de cinema (la Happy Cinema București în Liberty Center)
Trailer: https://youtu.be/pHPh038nzYk

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.