Bilete La Joaca cu ELLA BELLA - 25 aug '18, ora 18:00 - MagicOne

La Joaca cu ELLA BELLA

MagicOne, București

sâmbătă, 25 august '18, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 25 august, te asteptam cu prichindelul tau la concertul Ella Bella care se va desfasura incepand cu orele 18:00.

Cine este Ella Bella?
Ella Bella, personajul iubit de prichindeii sătmăreni și întruchipat de Mihaela Avași, s-a reîntors din Belgia tocmai pentru a-i înveseli pe copii.
Mihaela Avaşi este sătmăreancă, absolventă de pedagogie. A lucrat trei ani ca şi educatoare, având în acelaşi timp o emisiune tv pentru copii la o televiziune locală şi una radio „Radio Clubul Copiilor”, care şi acum poate fi audiată. După o şedere de două luni în Belgia, şi-a dat seama că nu îşi doreşte să ia totul de la zero iar când s-a întors în ţară căuta o experienţă diferită de cea de-a lucra în învăţământ. Ceea ce s-a întâmplat cu Mihaela la revenire, ţine de domeniul poveştilor, am putea spune că o zână bună a transformat-o peste noapte în Ella Bella, un fel de soră a zânelor dacă nu chiar într-o zână pământeană a copiilor.
Povestea Ellei, în afara de povestea vizibilă care se derulează în faţa publicului, ne vorbeşte despre abordarea plină de pasiune, curaj şi hotărâre a viselor personale şi despre arta de a pune în scenă acest vis-poveste, fără niciun sprijin exterior cu niște baze economice ci doar cât ”să putem exista, adică să nu ieşim cel puţin sub zero ca să putem oferi fără sincope, bucurie pentru cei mici”.

Evenimentul va avea loc la sediul MagicOne, Bucuresti

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.