Bilete Kayaking in Delta Dunarii - 1-3 iun '18 - Dunavatul de Jos

Kayaking in Delta Dunarii

Dunavatul de Jos, Dunavățu de Jos (Tulcea)

1-3 iunie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Excursie pe canalele si lacurile Deltei Dunarii, cu caiace rapide, incapatoare si manevrabile. Traseu de la Dunavat la Perisor, pe tarmul marii.


Ambarcatiunile cu vasle raman cele mai ecologice mijloace de transport, in contrast cu salupele de mare putere folosite din ce in ce mai mult de turistii care vin sa viziteze Delta.
Caiacul este probabil cea mai practica ambarcatiune de agrement, ideala pentru a strabate canalele, japsele si intinderile de apa ale Deltei. Cu ajutorul lui poti ajunge acolo unde se mai intalnesc inca specii rare de plante si pasari, pe care le poti privi si fotografia de aproape.

Pe langa peisajele intalnite, tura cu canoea ramane un sport captivant, un exercitiu de anduranta si navigatie, fiind foarte indicat pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca tonusul muscular si conditia fizica.

Participare
La aceasta excursie poate participa orice persoana cu varsta minima de 16 ani, indiferent de conditia fizica sau experienta in acest sport. Este obligatoriu ca participantii sa aiba abilitati minime de a inota.

Echipament
Echipament pus la dispozitie de Romanian Adventure:

Caiac si canoe de 2 locuri,cu compartiment de bagaje si 2 compartimente etanse(chesoane) destinate obiectelor electronice. Ambarcatiunea poate sustine fara probleme, 2 persoane si echipamentul necesar unei astfel de expeditie, rucsaci, cort, saci de dormit, provizii, apa, etc.
Vesta de salvare - articol obligatoriu.

Echipament de campare - pentru cei care nu dispun de acest echipament, la putem pune la dispozitie gratuit in limita stocului, cort, sac de dormit, pelerina de ploaie.
Echipament de pescuit - minima trusa de pescuit (undita telescopica, ace, plute, momeli).

Echipament obligatoriu:
incaltaminte sport lejera
pantaloni lungi, scurti, geaca de vant, palarie de soare, prosop, sumara trusa de igiena corporala, crema de soare, solutie impotriva tantarilor, lanterna.

Campare
Locuri de campare vor fi stabilite de ghizii Romanian Adventure, in functie de conditiile intalnite in Delta in perioada respectiva. In prima zi tabara va fi instalata pe malul unui canal, iar a doua zi grupul va campa pe o plaja salbatica a Marii Negre. Fiecare participant trebuie sa detina echipamentul de campare. Pentru cei care vor solicita, vom asigura cort usor cu montaj instantaneu, sac de dormit si pelerina de ploaie.

Masa
Echipa de ghizi va asigura pentru cina, preparate la ceaun (peste prajit sau ciorba de peste), in functie de timpul avut la dispozitie. Participantii vor avea sarcina de a ajuta la capturarea unei cantitati suficiente de peste.

Tarif: 430 lei/ persoana
include:
kayak de tura/ canoe canadiana, ghizi, echipament de campare, trusa de pescuit, cina, trasnport cu vaporasul la intoarcere.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.