Bilete JUMĂTATEA MEA BĂRBATUL - 11 mar '18, ora 19:00 - Centrul Cultural European pentru UNESCO Nicolae Balcescu

JUMĂTATEA MEA BĂRBATUL

Centrul Cultural European pentru UNESCO Nicolae Balcescu, București

duminică, 11 martie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

După 40 de ani petrecuţi pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, actriţa Cezara Dafinescu vine la o intâlnire cu publicul său - şi vine la întâlnire cu traista plină de amintiri, frânturi din viaţa şi din filmele sale, emoţii şi trăiri vechi şi noi.

Vă invităm să fiţi părtaşi la aceste daruri pe care Cezara Dafinescu le oferă în spectacol cu multă pasiune, cu generozitate cu talentul şi frumuseţea care au însoţit-o întotdeauna!

Ne-am obişnuit să ne amintim de actorii pe care-i iubim doar atunci când pleacă într-o stea! Ce-ar fi să le dăm şansa să fie alături noi şi când mai au încă ceva de spus?!

Regia: Toma  Enache, Distribuţia: Cezara Dafinescu

Preț bilete:

20 lei
15 lei / elevi, studenți, pensionari

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, CafeDeko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.