Bilete Jazz on the River - 18 mai, ora 17:30 - D'arc pe Mal

Jazz on the River

D'arc pe Mal, Timișoara

sâmbătă, 18 mai, ora 17:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General

Biletul include dineu compus din trei feluri de Restaurantul ZaZa, degustare de vinuri Cramele Recas pe toata durata festivalului, Apa Aura si concertul Jazz.

Mai sunt doar 23 bilete disponibile

590 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

SLJazzing vă invită să vă alăturați unei noi aventuri pline de farmec la "Jazz on the River", pe data de 18 Mai, începând cu orele 17:30. Imaginați-vă o plimbare de primăvară pe malurile râului Bega, la bordul fermecat al vaporului "Pelican". Sub cerul înflorit și sub încântătoarele acorduri de jazz interpretate de Jack Randle, veți fi purtați într-o poveste muzicală ce evocă amintiri ale legendelor jazz-ului precum Frank Sinatra.

Plecarea se va face din zona D’arc, de la malul apropiat al Podului Mitropolit Andrei Saguna, punctul de pornire al călătoriei "Jazz on the River".

Deliciile gastronomice pregătite de Restaurantul ZaZa vă vor încânta simțurile în timpul unei cine compuse din trei feluri, oferindu-vă o experiență culinară de neuitat.

Degustarea vinurilor de la Cramele Recaș, susținută de cunoscutul sommelier, Cosmin Tudoran, va aduce un strop de rafinament și savoare în acest cadru, intregind perfect experiență gastronomică.

Plimbarea cu barca se va desfășura pe o durată de  trei ore, oferindu-vă prilejul de a vă bucura de fiecare moment pe râul Bega, sub lumina fermecătoare a unui apus de soare și sub acordurile muzicii jazz live.