Bilete Jazz in the Tram - 23 feb '19, ora 19:00 - TramTur Timişoara

Jazz in the Tram

TramTur Timişoara, Timișoara

sâmbătă, 23 februarie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

SLJazzing, initiatori ai seratelor de Jazz in locatii inedite, revine cu o noua propunere pentru pasionatii de muzica Jazz, de data asta in Timisoara.
Este vorba despre o plimbare muzicala cu Tramvaiul Turistic ce strabate orasul de pe Bega, totul pe acorduri Jazzy.
 
Vino sa iei parte la o adevarata călătorie in timp, unde urechile iti vor fi delectate cu un concert Live susținut de Sorina Rotaru Trio, iar simturile iti vor fi antrenate printr-o plimbare cu mașinile de epoca puse la dispoziție de către Vintage Cars.
 
Pe partea gastronomica veti putea savura un meniu prestabilit compus din Starter, Main Dish și Desert, dichisit de catre cei de la Homemade.
 
Fie ca sunteti iubitori de vintage, pasionati de muzica Jazz sau pur si simplu un cuplu de îndrăgostiți in cautarea unei experiente memorabile - cu totii sunteti asteptati Sambata seara, pe 23 februarie orele 19:00, in Timisoara, la Muzeul de transport public Corneliu Miklosi (Bvd Take Ionescu 83)
 
Mașinile de epoca vor pleca din Piața 700 și va vor aduce la tramvai începând cu orele 17:00, 17:40 și ultima mașina 18:20 către Muzeul Corneliu Miklosi.
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.