Bilete iubim 2Roti 2018 - 25-27 mai '18 - Quantic

iubim 2Roti 2018

Quantic, București

25-27 mai '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Între 25 și 27 mai clubul Quantic este oaza de verdeață în care poți fugi de oraș, alături de cei asemeni, în cadrul celei de-a șasea ediții Iubim 2 Roți! Free Riders te invită să faci parte dintr-un eveniment cu suflet, ce salută diversitatea și o aduce sub umbrela unei pasiuni comune.
Timp de trei zile, iubitorii de două roți și muzică vor da încă o dată glas comunității pe care o susțin, într-un spațiu ce se încăpățânează să se izoleze de cotidian. Te așteaptă parade moto și velo, trei zile de concerte în aer liber și after-party. Altfel spus, te așteaptă un weekend de evadare din banal și regăsire între apropiați.

Vor urca pe scenele festivalului:
Vineri - 25 Mai:
#scenaTullamoreDEW : Bucovina, Dirty Shirt, Bucium
#scenaAlexander : Ska-nk, Relative
Sambata - 26 Mai:
#scenaTullamoreDEW : Cargo, ZOB, Revolver, CrossFinger, Bodark, Jack of all trades
#scenaAlexander : Mihai Margineanu + more TBA
Duminica - 27 Mai:
#scenaTullamoreDEW : Trooper, Altar, Sanctuar, Fara Vise, Semne
#scenaAlexander : C.I.A., Nimeni Altu'

Conduși de pasiune, uniți de două roți!
 
#iubim2roti

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.