Bilete Iris - Poveste fara sfarsit - 21 apr '18, ora 20:00 - Quantic

Iris - Poveste fara sfarsit

Quantic, București

sâmbătă, 21 aprilie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 21 aprilie, Iris revine în Quantic pentru un nou concert cu un concept unic - Poveste fără sfârșit.

Ne-am văzut cu ei pe 10 Noiembrie 2017, iar acum ne păşesc din nou pragul! Trupa va aduce aceeaşi energie şi atmosferă cu care ne-au obişnuit, setlistul fiind completat cu noile piese IRIS.

Cel mai nou single al trupei va putea fi ascultat în premieră în cadrul acestui concert. Piesa „Poveste fără sfârşit” a fost lansată pe 22 Ianuarie 2018, la 3 luni de la lansarea precedentului single „Poți spune orice".

Piesa este o baladă, care te poartă prin diverse stări, de la fericire şi extaz, la melancolie şi îndurerare. Linia melodică a piesei urmează un traseu ascendent, cu ritmuri diverse. Single-ul beneficiază de un videoclip produs de TOS Media Productions. Acesta a fost filmat în mai multe locații din țară, dar și în studioul Stage Expert.

IRIS înseamnă:

Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator al trupei)

Relu Marin (claviaturi)

Costi Sandu (voce)

Alin Moise (chitară)

George Costinescu (chitară bass)

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.