Bilete HAMLET ȘI NOI - 25 ian '18, ora 19:00 - Centrul Cultural Nicolae Balcescu

HAMLET ȘI NOI

Centrul Cultural Nicolae Balcescu, București

joi, 25 ianuarie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Hamlet și noi este un spectacol-laborator născut din sensibilitatea extraordinară a actriței Antoaneta Cojocaru, care este sufletul Laboratorului de Artă. Laboratorul acesta și-a propus să fie o punte între trecut și viitor, trecând prin prezentul nostru atât de tulbure.

O pledoarie pentru frumos.
Hamlet și noi a adus pe aceeași scenă douăzeci și doi de actori (unii consacrați, ca Adrian Ciobanu, alții încă studenții, ba chiar și unii voluntari din societatea civilă). E o adaptare a profunzimii lui Shakespeare la instrumentele complexe, la zi, ale artei spectacolului.
E o minune că toți acești oameni au rămas împreună, oferind din timpul lor unui proiect care s-a născut doar din energia lor. E o minune, dar era o minune necesară.
Acest Hamlet e un spectacol vast, cu proiecții video complexe, un spectacol în care muzica are rolul ei, iar coregrafiile sunt cu totul aparte. Un Hamlet foarte fragil. Ca o vrajă.
Marile teme de la Shakespeare – iubirea și trădarea și moartea și renașterea – sunt reluate într-un spectacol care e departe de a fi perfect. Dimpotrivă, are stângăcii și are căderi, ba chiar și greșeli flagrante, întocmai ca o viață de om. E un spectacol vulnerabil, de aceea poate fi mai ușor iubit. Ne seamănă.

Distribuție:
Cu participarea extraordinară a lui Adrian Ciobanu, actor al Teatrului Bulandra.
Cu: Anca Florescu, Alexandra Giurcă, Răzvan Răduță, Cristiana Ioniță, Teodora Filip, Brian West.
Horia Fedorca, Alin Potop, Vlad Brumaru, Marina Fluerașu, Alexandru Moldovan, Ciprian Chiricheș, Alexandru Ionescu, Teodora Antal – studenți UNATC.
Ioana Lupu, Maria Bucur, Tatiana Gingărașu, Laura Teodor, Cosmin Rudeanu, Ovidiu Condurache.
Sarah West.
și Antoaneta Cojocaru.
Proiecții video: Sineira Studio
Pregătire muzicală: Adrian-George Popescu
Asistent coregrafie: Brian West
Asistent scenografie: Ileana Zirra
Regizor tehnic: Oana Rainer
Sunet și proiecții: Vlad Ștefan
Lumini: Gabi Bucurenciu / Adrian Pitica
Traducere: Leon D. Levițchi și Dan Duțesc

Regizor: Antoaneta Cojocaru


Rezervări bilete: Tel: 021.336.43.40

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Preț bilete: 20 lei; 15 lei / elevi, studenți, pensionari