Bilete Grimus / Expirat / 20.02 - 20 feb '19, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Grimus / Expirat / 20.02

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 20 februarie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Grimus live pe scena de la Expirat. Pe 20 februarie. Opening act: Loud Inc.

Cu mai bine de 12 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent – „Unmanageable Species” – în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.

Cu compoziții când energice și optimiste, când profunde și pline de semnificații, Grimus aduc cu ei întotdeauna un spectacol sincer, elegant și plin de vitalitate.

Grimus înseamnă:

Bogdan Mezofi (voce)
Valentin Rauca (chitară)
Cristian Csapo (chitară)
Lehel Kiss (clape)
Titus Vadan (bass)
Turi Gabor-Peter (tobe)

Site: http://www.grimus.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/user/grimusworld

Loud Inc. este un power trio care combină rock, new wave şi punk în încercarea de a aduce muzica acolo unde a început totul: live, pe scenă.
Horatiu, Peter şi Dorian mixează upbeat rock'n'roll cu atitudinea şi influenţele vintage, într-o abordare modernă - totul servit într-o manieră Loud & Proud!

Facebook: https://www.facebook.com/LoudIncMusic
YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLHYBxwtEw3L-E2Jvi2P79DHDf-RwgED3T

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, sector 3), Casa de Balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin PayPal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.