Bilete Grimus - 16 dec '18, ora 21:00 - Deane`s Irish Pub & Grill

Grimus

Deane`s Irish Pub & Grill, Brasov

duminică, 16 decembrie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Va asteptam in Deane's duminica, 16 decembrie, ora 21:00 , la un concert remarcabil al trupei Grimus, in cadrul proiectului Acoustic Sunday. Acoustic Sunday este un nou proiect marca Deane's prin care incercam sa va umplem sufletele de muzica la nivelul cel mai pur.

Originară din Cluj-Napoca, trupa Grimus este o formație de rock alternativ, înființată în anul 2005. Grimus este anagramarea aproximativă a cuvântului „simurgh”, ce reprezintă o pasăre gigantică din mitologia persană.

Trupa a susţinut concerte la festivaluri internaţionale precum Sziget (Ungaria), EXIT (Serbia), Rock for People (Cehia), Eurosonic (Olanda), Arezzo Wave (Italia), Waves Viena (Austria) şi Saraang (India), dar şi concerte în deschiderea unor trupe precum Red Hot Chili Peppers, Placebo, Hurts, Deep Purple şi Roxette.

În 2007 au câştigat finala naţională a concursului Global Battle of the Bands şi au participat la finala mondială de la Londra, iar în 2008 au lansat albumul de debut, „Panikon”. Prima lor piesă oficială în limba română, „Umbre”, lansată în 2010, a fost piesa anului la City FM, iar piesa „Started” a devinit coloana sonoră a spotului de promovare Tuborg timp de un an de zile.

Primul single de pe noul album, „Carelessly” a fost lansat pe 22 ianuarie 2018.

Intrare: 49 ron sau 175 ron abonament!

*Abonametul in valoare de 175ron reprezinta biletul de intrare la cela 4 concerte din cadrul proiectului Acoustic Sunday( Dan Byron, Lucia, The Mono Jacks si Grimus)

Detalii si Rezervari:0734010203

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.


Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.