Bilete GRILLFEST - 10-12 mai - Event Park Snagov - Lagoo Snagov

GRILLFEST

Event Park Snagov - Lagoo Snagov, Snagov (Ilfov)

10-12 mai

Cumpără bilete

Nr. bilete
VIP - Day Pass
VIP 3 Days Pass
Day Pass
3 Day Pass
Group Day Pass

Pachetul este valabil pentru grupuri de 5 persoane.

Group 3 Day Pass

Pachetul este valabil pentru grupuri de 5 persoane.

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

GRILLFEST este cel mai mare festival de barbeque din Europa, dedicat întregii familii, ce își propune să promoveze cultura barbeque în România, printr-o experiență gastronomică prin care vei descoperi cele mai bune produse de barbeque autohtone, dar și preparate iconice din jurul lumii, alături de familie și prieteni.

În fiecare zi, pe lângă preparatele delicioase și sănătoase, show-uri de live cooking și concursuri, atmosfera va fi întregită de concerte live susținute de unii dintre cei mai iubiți artiști din România.

 La  GRILLFEST  vei afla cum poți prepara diverse tipuri de carne de cea mai buna calitate cu ajutorul focului și al fumului de la chefi bucatari și pitmasters celebri.

Festivalul va avea zone special dedicate pentru prepararea cărnii folosind cele mai noi tehnici de barbeque:  Chicken Area,  Beef Area,  Pork Area,  Mix Area (burgeri, cârnați și mici), Turkey Area (curcan), Game Area (carne de vânat), Fish Area și BBQ Carousel - zona dedicată în mod special show-urilor culinare și locul în care vei putea degusta în premieră burgerul de crocodil.

O componentă importantă a festivalului va fi cea educativă. La  GRILLFEST  îți vei antrena toate simțurile și vei avea ocazia să interacționezi cu chefii bucatari prezenți care îți vor arăta, prin demonstrații live, cum să alegi un produs de barbeque de calitate, cum să îl prepari cu diverse tehnici, dar si ce garnituri să pui alături pentru o masă echilibrată. 

Pe tot parcursul festivalului, atmosfera va fi întregită de concerte live susținute de artiști celebri precum LOREDANA, PUYA, CONNECT-R, Taraful de la Clejani, Diana Matei si Taraful Cleante, Damian Draghici & Brothers și multe alte surprize.

Și copiii au parte de distracție, la Kids Area, o zonă amplă special amenajată pentru ei cu spații de joacă, activități sportive și culinare.
 
Ia-ți biletul la GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa care celebrează arta gatitului cu foc și fum, și vino să decoperi preparatele spectaculoase pregătite de cei peste 200 de chefs din toată lumea, în cele mai noi stiluri internaționale de BBQ.