Bilete Generic & Dan Ciotoi // 30 martie // Berăria H - 30 mar '19, ora 23:45 - Beraria H

Generic & Dan Ciotoi // 30 martie // Berăria H

Beraria H, București

sâmbătă, 30 martie '19, ora 23:45

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sâmbătă - 30 martie - formația Generic și Dan Ciotoi te invită la încă un super concert cu piese românești pe care le știm cu toții. „Lanțul de iubire”, „Fratele meu”, "Trenul Vieții" sau „Ineluș cu piatră scumpă” sunt doar câteva din melodiile ce vor rasuna pe scena Berăriei H, la peste un sfert de secol de la inființarea formației.

Accesul în sală se face după ora 22:00! // Show: 23:45

Biletele au prețurile:
69 LEI - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă  
49 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
30 LEI - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă 

IMPORTANT:
✔ Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.
✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.