Bilete Gașca Zurli revine la Hard Rock Cafe - 20 mai '18, ora 11:00 - Hard Rock Cafe

Gașca Zurli revine la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București

duminică, 20 mai '18, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Gașca Zurli, cea mai iubită trupă de copiii din România, revine la Hard Rock Cafe, într-un super show, pe 20 mai, de la ora 11.00.

Pregătește-te să intri în lumea celor mai îndrăgite personaje, să cânți și să dansezi cot la cot cu Fetița Zurli, Vrăjimăturica, Tanti Prezentatoarea, Clopoțel, Truli, Zdrăngănel, Bucătărașul Zurli și Lulu. Copii și părinți deopotrivă, reuniți sub bagheta magică a Zânei Bune, bucurându-se de cântecele copilăriei.

 Show-urile cu Gaşca Zurli sunt producţii originale cu cântece vesele şi antrenante, costume colorate şi multă bucurie. Cântecele originale sunt vesele și ușor de fredonat, totul este presărat cu joculețe și coregrafii simple, iar mesajele educative vor fi cu ușurință reținute și aplicate. Ca întotdeauna la Zurli, sunt implicati copiii şi părinţii împreună. Show-urile sunt interactive, te ţin în priză, vrei nu vrei.

 Pentru spectacolul din 20 mai sunt disponibile următoarele categorii de bilete:

 Categoria VIP - cu loc la masă în faţa scenei:

Copii - 180 de lei (include meniul Bucătăraşului Zurli şi o băutură)

Adulţi - 180 de lei

 Categoria Acces General - cu loc la masă:

Copii - 80 de lei (include meniul Bucătăraşului Zurli şi o băutură)

Adulţi - 80 de lei

 Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi in Statiile de Plata SelfPay din toata ţara, precum şi la Hard Rock Cafe.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.