Bilete Gala Premiilor de jazz - Premiile MUZZA - 1 apr '18, ora 18:30 - Hard Rock Cafe

Gala Premiilor de jazz - Premiile MUZZA

Hard Rock Cafe, București

duminică, 1 aprilie '18, ora 18:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Fundaţia MUZZA şi Institutul Cultural Român, organizează duminică, 1 aprilie 2018, ora 18.30, la Hard Rock Cafe din Capitală, Gala Premiilor de Jazz-Premiile MUZZA pe 2017. Ajunsă la ediţia a XVI-a, Gala este cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical, o adevărată sărbătoare pentru această breaslă ce îşi propune, ca de fiecare dată, să evidenţieze şi să premieze cele mai reuşite performanţe din acest domeniu în anul precedent.

Gala din acest an, îi are ca invitaţi, printre alţii, pe experimentații muzicieni TEODORA ENACHE, PUIU PASCU și MARIUS MIHALACHE, pe senzaționala formație de ethno jazz ALEX CALANCEA BAND (R.Moldova), pe tinerii muzicieni laureaţi ai unor recente concursuri: Bianca Olteanu, Cristi Copaciu, Lorin Mihalache, Bianca Oneț și Sandu Bantaș, pe versatele soliste Sorina Enea și Aminda (cu Rareș Totu’s Midnight Sun) și pe veteranii blues-mani reuniți anul trecut într-un adevărat SUPERGRUP...e vorba de HOT LEEKS (Iulian Vrabete, Vali Vătuiu, Paul Negoiță, Adrian Mondescu și George Baicea), care nu mai au nevoie de nici o altă prezentare pentru a stîrni interesul publicului.

Nu vor lipsi nici invitați surpriză...

Juriul, alcătuit din muzicieni și jurnaliști de prestigiu, l-au desemnat de această dată pe apreciatul compozitor, aranjor și dirijor clujean Ștefan Vannai pentru PREMIUL DE EXCELENȚĂ, argumentele fiind, cei 75 de viață și cei 35 de ani de activitate și succese cu Big Band-ul GAIO.

Toate formaţiile premiate, vor susţine micro-recitaluri pentru deliciul publicului iubitor de jazz şi blues.

Gala este organizată cu sprijinul unor instituţii, sponsori, parteneri media, muzicieni şi simpli prieteni, toţi avînd aceeaşi pasiune-jazzul.

Evenimentul este realizat și prezentat de muzicologul Alexandru Şipa, Președinte al juriului.

Biletele au urmatoarele prețuri:

- VIP: 70 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri),

- Acces General: 50 de lei, cu loc la masa in sala.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.