Bilete Frozen Regatul Inghetat - 19 dec '18, ora 19:00 - Casa de Cultura a Sindicatelor

Frozen Regatul Inghetat

Casa de Cultura a Sindicatelor, Oradea

miercuri, 19 decembrie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Spectacolul “FROZEN, REGATUL ÎNGHEȚAT” vine în premieră la Casa de Cultura a Sindicatelor , din Oradea, pe data de 23 Noiembrie 2018, de la ora 19,00.

Theater du Soleil Entertainment și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat”, vă invită să luați parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari.
După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul vine la Satu-Mare, cu o adevărată petrecere la palat.

Este un show grandios, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff , Olaf și multe altele.
De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști formată din peste 30 de actori și dansatori. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Emil Mitrache (Americanul),Constantin Zanfirescu (Zamzu), Daniel Iudeanu, Sabrina Diacov, Adina Răducan, Ada Palade,Gabriela Marin, Carolina Vasile, Gabi Ciocan, Hany Derbas, Teo Veleanu, Lavinia Stoica(Lavi), Theodor Costache si trupa de dans “ Dance – World “. 

Decorurile au fost o inovație folosindu-se tehnica de proiecție high- tech 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină și cu elemente de mobilier real, o premieră pentru un spectacol de teatru românesc.


Regia: Bogdan Caragea 
Compozitor: Nicolae Caragea (Rep. Moldova)
Scenariul: Zully Mustafa
Coregrafia: Alina Cimpoieru
Scenografia: Ovidiu Pascal
Costume: Geanina Punkoști.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.