Bilete Florin Piersic…Pur și simplu - 30 oct '18, ora 19:00 - Opera Națională Română Timișoara

Florin Piersic…Pur și simplu

Opera Națională Română Timișoara, Timisoara

marți, 30 octombrie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

FLORIN PIERSIC… PUR ȘI SIMPLU!

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori români, revine pe scena Teatrului Național Mihai Eminescu din Timișoara.

Spectacolul extraordinar ”Florin Piersic…Pur și simplu” va avea loc marți, 30 octombrie, începând cu ora 19:00.

Preț de două ore, marele maestru al teatrului va spune povești în românește, va depăna amintiri din cariera sa impresionantă, vă va face să râdeți cu lacrimi și va cânta melodii compuse special pentru el de către Dan Uagnov. Florin Piersic este ca o enciclopedie. Răspunde la orice întrebare cu o sinceritate debordantă şi nu se ascunde în spatele cuvintelor. E deschis, cald, emoţionează prin cuvintele bine alese, creează bună dispoziţie printr-un umor natural. Florin Piersic nu este un artist modest.

„Spectacolul meu înseamnă poezie, înseamnă o istorie a teatrului în care, alături de mine, îi pomenesc celor prezenţi pe unii dintre cei mai mari artişti ai acestei ţări. Vin în faţa publicului cu dorinţa de a-l sensibiliza, de a transmite un mesaj de frumos, de bucurie, de speranţă şi, dacă până la sfârşitul celor aproape două ore văd zâmbetul pe faţa lor sau lacrima în colţul ochilor, înseamnă că mi-am atins scopul” a declarant Florin Piersic despre spectacol.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.