Bilete Florin Piersic Jr – Freak Show - 8 iun '18, ora 20:00 - Teatrul Regina Maria

Florin Piersic Jr – Freak Show

Teatrul Regina Maria, Oradea

vineri, 8 iunie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Florin Piersic Junior sosește în Oradea, vineri, 8 iunie, la Teatrul Regina Maria.

Îndrăgitul actor va încânta publicul cu celebra piesă Freak Show.
Realizat după un material scris de Florin Piersic jr, în regia și interpretarea sa, FREAK SHOW este un spectacol dinamic, gândit astfel încât să tină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore.

Florin Piersic jr interpretează mai multe personaje: un miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător, profesor, cerșetor . Astfel, spectatorul are ocazia să urmărească evolutia cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.