Bilete Florența și Galeria Uffizi 3D - 28 ian '18, ora 16:00 - Happy Cinema

Florența și Galeria Uffizi 3D

Happy Cinema, București

duminică, 28 ianuarie '18, ora 16:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

„Florenta si galeria Uffizi 3D: o calatorie in inima Renasterii” este mult mai mult decat un documentar clasic de arta: este o calatorie multidimensionala, multi-senzoriala in Renasterea italiana prin cele mai frumoase si reprezentative lucrari de arta ale perioadei.

Pentru prima data in cinematografele din intreaga lume, vine un film de arta facut in adevaratul muzeu in aer liber, in orasul Florenta, in care tehnologia 3D asigura o experienta de vizionare cu totul imersiva si fara precedent: operele de arta vorbesc de la sine cu toata puterea frumusetii lor extraordinare, imbunatatite de viziunea 3D. Trailer: https://youtu.be/ZB5xKBCZMQU 
Pe 27 ianuarie la Happy Cinema în Liberty Center.

IMPORTANT! Ochelarii pentru vizionarea filmelor care rulează în 3D nu sunt incluşi în preţ. Ei se pot achiziţiona de la casa de bilete a cinematografului.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.